Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve hirsiz girmis

unity100

Öne çıkan mesajlar

essogluessegin evladi eve girmis, kendi evi gibi gezmis saat sabah 3 ten sonra, benim cuzdani bulmus, icindeki paralari alip balkonda betonun ustune birakmis. kimlige filan bakmis, ters cevirip koymus it.

bu nasi is ya bu nasi mantik ya ? adam 3 te yatmis, evde 2 tane isik acikken nasi balkondan tirmanip mutfak kapisindan girer nasi evin icinde dolasirsin ya ?

ne yapmak lazim bunlara karsi silah milah mi alalim ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Anayasamızın bu konuda cok acıkları var ıstedıgın kadar sılahlan vursan sen suclu olursun adamlar yıne dısarda kol gezer nedenmı boyle oluyor avukatların dedıgıne gore hırsız sızın malına el koyarken sızde onu vurdugunuzda canına el koydugunuz ıcın sız suclu duruma dusunuyorsunuz umarım anlata bıldım :)[hline]Metall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 10 September 2003 14:32 tarihinde demiş ki:
o banka guvenlik gorevlisi adamı öldürmüştü ama
bacaktan vursan etkisiz hale getirsen suclu olmassın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

senın evıne gırse yaralamayı mı dusunursun?[hline]Metall
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde TRde bir mahkemede evine giren adamı vuran biri suçsuz bulundu.
Sen evdeyken mi girmiş adam?
Eğer öyle ise allah korumuş sizi diyelim. Düşünsene bir de karşılaştığınızı falan. Onlar genelde boş gezmezler yani çok büyük geçmiş olsun. Ev alt katlardaysa bütün pencerelere demir taktırmak şart oldu artık günümüzde. Bende silah yok eşim almama izin vermiyor muhtemelen bulundurmanın yanında taşıma ruhsatıda alacağımı bildiğim için ama yatak odasında 1 kılıç ve salanda da shock aletim var mevcytta. Ama tabi allah korusun hırsızı görme anında aklıma gelirmi, onlara ulaşabilir miyim bilemem tabi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ŞEy çok alakasız özür dileyerekten fantezi geldi aklıma bu konu ile alacaksınız bi kama ve Scream filmindeki giysiden onu giyip hırsızın karşısına çıkacaksınız heç şansı yok :) çok özür diliyom aklıma geldi aktardım Tekrar tekrar geçmiş olsun[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem !
Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...