PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arklar ben burda çoğu arkadaşın dedii gibi para yapmaya çalıştım upgrade le para yapıyodum item yaptım çok az satılmıyor inanın kimse almıyo... elinde woe+6 ve iron cross +7 war ben bunları nasıl nerde satarım bütün mageler paper olmuş. :( archerlar desen para yoq kimsede :( item yaptım woeyi 600 den koyuyoum alan yoq :( (server arez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 valla dünde yazdım yine yazam konu ile alakası yok ama gercekden abartıyorsun arkadaşım sorunlarını tek başlık altında topla pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tmm burda toplayalımda benim sorunum bastıın bir itemi satamamak gittim +0 woe aldım 6 ya bastım ama satamıyorum kimse almıyo?SENCE NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tmm burda toplayalımda benim sorunum bastıın bir itemi satamamak gittim +0 woe aldım 6 ya bastım ama satamıyorum kimse almıyo?SENCE NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Pazarcılık farklı bişi :) item bastıgın gün yada hemen ertesi gün gidecek diye bir kural yok takipci olacaksın 5 gun dursun ama karar verdiğin fiyattan aşağı satma .. Sabır lazım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 işte o olay war ben dayanamayıp 100m aşaı weriyom :( ben şimdi woe bastım +6 içimden bi ses bu 620 yerine 500 e gitcek gibi geçio içimden gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 krds madem yapamıyosun yabmıcaksın piyasayı iyi takip ediceksin maradon dan cıkmıcan en cok aranılan şeyleri yabmaya calısıcan yoksa bişi yapamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben woe +6 na talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pm e bak ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar