PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arklar ben burda çoğu arkadaşın dedii gibi para yapmaya çalıştım upgrade le para yapıyodum item yaptım çok az satılmıyor inanın kimse almıyo... elinde woe+6 ve iron cross +7 war ben bunları nasıl nerde satarım bütün mageler paper olmuş. :( archerlar desen para yoq kimsede :( item yaptım woeyi 600 den koyuyoum alan yoq :( (server arez)
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 valla dünde yazdım yine yazam konu ile alakası yok ama gercekden abartıyorsun arkadaşım sorunlarını tek başlık altında topla pls
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tmm burda toplayalımda benim sorunum bastıın bir itemi satamamak gittim +0 woe aldım 6 ya bastım ama satamıyorum kimse almıyo?SENCE NEDEN?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tmm burda toplayalımda benim sorunum bastıın bir itemi satamamak gittim +0 woe aldım 6 ya bastım ama satamıyorum kimse almıyo?SENCE NEDEN?
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Pazarcılık farklı bişi :) item bastıgın gün yada hemen ertesi gün gidecek diye bir kural yok takipci olacaksın 5 gun dursun ama karar verdiğin fiyattan aşağı satma .. Sabır lazım ..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 işte o olay war ben dayanamayıp 100m aşaı weriyom :( ben şimdi woe bastım +6 içimden bi ses bu 620 yerine 500 e gitcek gibi geçio içimden gene :(
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 krds madem yapamıyosun yabmıcaksın piyasayı iyi takip ediceksin maradon dan cıkmıcan en cok aranılan şeyleri yabmaya calısıcan yoksa bişi yapamasın
Öne çıkan mesajlar