Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delidana

Simit_Osman

Öne çıkan mesajlar

Bakın beyler ben çirkin falan degilim eger gercekten kufur etmek istesem gerisini getirirm ben onun bildigim bi alfabe cunkü ama ben sadece geyik amaclı kullandım o kelimeyi ha savunulcak tarafı var mı yok tamam bundan sonra baska seyler yazarım " G ö z l e r i n m i s u l a n d ı " mesela cunku ben karsımdakini rencide etmeyi seven bi adamım ama isteyen gelir görür realde en ufak kötü sözüm yoktur herkese karsı saygılıyımdır..bu bir oyun ve bu kadar büyütülmesini anlamadım.+ ananıyı herkese solmiş olabilirim neden hemen kızıonuz siz annenizi tanımıonuz mu ? yarası olan gocunuo bence neyse eger kırdıgım kişiler varsa özür dilerim bidaha bu lafı kullanmıcam.gmler hiçbir uyarı yapamaz bu laf için sadece karsı dılı kullandıgım ıcın bişiler diyebilirler cunku hiç bi gm ye bunu anlatamazsınız ne demek istedigimi ..
Sosyal ağlarda paylaş

tahtabacak, demişsin ki ben gerçek hayatta hiç böyle şeyler yapmam, oyun bu.. yani karakterinin rolünü yapıyosun öyle mi? peki warcraft dünyasında ANANI diye bir sözcük mü var? o dünyada hakaret olarak mı geçiyor.. gerçek dünyadaki kişiliğine laf ettiğin belli, gelip de oyun bu demen saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

ne banlanması ya kimi kandırıyosunuz
daha oncede horde bu gibi durumla karsılaştı
ally ve horde sürekli olarak bu sözleri birbirine kullandı yalanmı
yalanmı arkadaş bu sözleri ally de hordede sürekli kullanıyor

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 13:16 tarihinde, azura tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam annemide alır giderim benim annem seninki gibi sahipsiz degil yorma kafanı ...

Ananıda neden bukadar üstüne alınanlar cıktı bilmiorum bugun ethemle olan bi konusmamızı aktarmak istirum..

arkadasımın ac.csi ileydim.

ben : abi ss ne die koydun yaw herkes ayaklandı
ethem : valla benim bi sorunum yok sözle raiddeki arkadaslar rencide olmus koy die ısrar ettiler ..

acık ve net sanırım kendileri istediklerini karsı tarafa analtamıor hebele hübele diolar ben direk içimden geleni yazınca kızıolar dedigim gibi bundan sonra bişi demicem..

bi ara allylerin dilinide çözeriz hatta bana topic sabitlensin ben harfleri falan yazayım :P

bu konu ne kadar cok büyüdü yav anlayamadım gitti bunu tek kullanan ben olsam neyse bilen herkes kullanıor bilmeyenlerde neden sölemion bize die kızıor neyse bu konu burada kapanıor umarım kızdırdıgım arkadaslardanda özür diliorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...