zaidral Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Delidana cezasini almiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Öncelikle sunu söylemek isterim delidananın yaptıkları yalnış ve ona hak vermiyorum lakin bunu yapan cok horde player var... Geçen gün delidana ve souleff mi tam hatırlamıyorum ismini o şahısla duelleşmesinden sonra adam yenilgiyi kabullenemedi ve charını sildi... Konuyu ayrıntılı ele alırsak muhabbet söyle başladı soul delidanaya "ne aç adamsın" dedi delidanada "kim aç yaratık kesmek felan açlıkmı dedi". Bunun üzerine soul delinin setine laf attı delidanada bunu duelde yendi soul mal mal diyerek deli danayı ve lamer guildi diyerek deliye ve guildine hakarete varan laflar söyledi bende bu sözleri görünce bl de oynanmamama rağmen warrior karakterime girdim gralex ve ben (kalkandelen) soul a cesedini aldırmıycak şekilde res kille bağladık sonuc olarak dayanamadı ve karakterini sildi. O arkadaşa bundan sonraki wow hayatında başarılar dilerim bi dahada kimseyi küçük görmesin ummadık taş baş yarar böyle forumlara malzeme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Çok büyük bi iş başarmıssınız helal olsun size löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bahsi geçen arkadaş souffles ve ayrıca karakterini silmiş de degil org da dolanıor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende ceZamı buyuk sekılde odedim bu sekıl yazılar bence cocukluk 1 anlık gaza gelınıp yazılmıs yazı bende cok ozur diliyorum zamanında bende yaptım bu olayı ama yakısmıyor ben hadi ya oluyormu off ne laf cakarım dıe yaptım 1 gun yaptım sonra kendım pisman oldum yazmadım 3 gun sonra uyarı geldi Blizzard'dan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Merhaba ben delidana.. Üyelik alınamadığı için arkadaşımın üyeliğinden cevap yazıyorum..1 . olarak gm lerden herhangi uyarı almadım .. sonra benım orada neyi kast ettıgımı nerden bılıonuz ? belki annenin ellerinden öpücem tanısmak istiorum ? herseyi gectim rencide oldunuz ıcın böle seyler yapıonuz ben hakaret etmek istesem gerisinide getirebiliorum butun alfabeyi biliorum cidden hakaret görmek isteyene öle bi ederim ki oyuna girmeye korkar bidaha ben adam akıllı oyunumu oynuorum beni böle yazılar yazmaya zorluosunuz.. 2. olarak beni tolmenın arkasına sıgınıo dıe gostermıssınız o adam benım realden arkadsım neden arkasına sıgınayım ?onun yaptıgı iyi seylerden bende mutlu olurum.. bana gelen msj aynen sole fishyy nickiğn cok salak dıor bole bişi yazarsa ben onun neyse ..ben yabancı özentisi degilim hosuma gıdıor bole nickler warlockumun adıda korkuluk ama gelip bana sen solesın bolesin derse sinirlenirim ben. ben asabi bi adamım.. şimdi herkese iyi oyunlar herkez oyunu zevk aldıgı oynamakta ozgurdur bende bole milleti rencide ederek zevk alıorum bu kadar basit . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 GM'in yazdiğini okumadin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 lol.. ellerinden öpmekmiş. buna bişi demiyorum cnk tabiki onu kastetmiyorsun. neyse gm nin yazdıgı yazıyı okursan incelemeye alındıgını ve gereğinin yapılacaını yazmıs durumda. yapıldıgını diil. daha evel bicok oyuncu ceza aldı bu yuzden ve hala inatla devam ediyor bu olay. ayrıca belirtiyim sni sikayet eden sadece ben değilim habern olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 delidana:hakaret görmek isteyene öle bi ederim ki oyuna girmeye korkar gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İnsanlar kendini Rezil etmekten NE büyük bir zevk alıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahaha o lafı duydum ya daha ölsem gam yemem auhauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "hakaret görmek isteyene öle bi ederim ki oyuna girmeye korkar bidaha" /bow /clap c:/deltree wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 çoçuğun sadece bacağı tahtadan değil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 lol süper laf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu oyununda sonu uo ya benzicek .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 belki sen vurunca bi anlık tepki vermistir. ananı nörüyo len tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben hala neyi desteklediğinizi anlamıs değilim. size karsı ANANI yazılsa hosunuza gidiyorsa desteklemeye devam edin. ama en guzel cevabı GM log ları inceledikten sonra verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ilkokul 3. sınıf ögrencinin yaptıgı savunmadan bir farkı yok "belkide annenin elini öpmek için .... " Tolme olayına gelince bozacının şahidi şıracı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nolofinwe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ananı keslimesi herşeye çekebilirsiniz zaten gm lerde ananı kelimesine uyarı getirmiyor, horde adam ally lara mesaj yazdı diye uyarıyor yoksa sen ananı kelimesini gm e anlatmaya kalkılsa ne yazılcak your mother eee bu küfürmü diycek adam haklı olarak. Çünki bi eylem yok bunu büyütmeye gerek yok, arkadaş eylenmek için yazmış. i loe u yazmakla ananı yazmak arasında bi fark yok biz neler gördük general chatten ana avrat düz gidenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 anne bu bana kufur etti... *barnagiyla isaret eder* [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 03:21 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Gm hiç bişi yapmicak bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 O koyulan ss de acridian ın yazdıı "skicem biriniz bs ye gelin" şeysini sansürleseydin daha bi amacına ulaşırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solmyr Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Acridin bizim raidede ninjadır ve genelde Free dolaşır ona buraya git şuraya git demem Flag bekle de demem o yzden BS de biridursun ben gidecem gidemiyorum kimse yok burada anlamında demiş , oyuna girmeden önce hangi flagta kim duracak bellidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar