Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delidana


Simit_Osman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle sunu söylemek isterim delidananın yaptıkları yalnış ve ona hak vermiyorum lakin bunu yapan cok horde player var... Geçen gün delidana ve souleff mi tam hatırlamıyorum ismini o şahısla duelleşmesinden sonra adam yenilgiyi kabullenemedi ve charını sildi... Konuyu ayrıntılı ele alırsak muhabbet söyle başladı soul delidanaya "ne aç adamsın" dedi delidanada "kim aç yaratık kesmek felan açlıkmı dedi". Bunun üzerine soul delinin setine laf attı delidanada bunu duelde yendi soul mal mal diyerek deli danayı ve lamer guildi diyerek deliye ve guildine hakarete varan laflar söyledi bende bu sözleri görünce bl de oynanmamama rağmen warrior karakterime girdim gralex ve ben (kalkandelen) soul a cesedini aldırmıycak şekilde res kille bağladık sonuc olarak dayanamadı ve karakterini sildi. O arkadaşa bundan sonraki wow hayatında başarılar dilerim bi dahada kimseyi küçük görmesin ummadık taş baş yarar böyle forumlara malzeme olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende ceZamı buyuk sekılde odedim bu sekıl yazılar bence cocukluk 1 anlık gaza gelınıp yazılmıs yazı bende cok ozur diliyorum zamanında bende yaptım bu olayı ama yakısmıyor ben hadi ya oluyormu off ne laf cakarım dıe yaptım 1 gun yaptım sonra kendım pisman oldum yazmadım 3 gun sonra uyarı geldi Blizzard'dan :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba ben delidana.. Üyelik alınamadığı için arkadaşımın üyeliğinden cevap yazıyorum..1 . olarak gm lerden herhangi uyarı almadım .. sonra benım orada neyi kast ettıgımı nerden bılıonuz ? belki annenin ellerinden öpücem tanısmak istiorum ? herseyi gectim rencide oldunuz ıcın böle seyler yapıonuz ben hakaret etmek istesem gerisinide getirebiliorum butun alfabeyi biliorum cidden hakaret görmek isteyene öle bi ederim ki oyuna girmeye korkar bidaha ben adam akıllı oyunumu oynuorum beni böle yazılar yazmaya zorluosunuz..

2. olarak beni tolmenın arkasına sıgınıo dıe gostermıssınız o adam benım realden arkadsım neden arkasına sıgınayım ?onun yaptıgı iyi seylerden bende mutlu olurum.. bana gelen msj aynen sole fishyy nickiğn cok salak dıor bole bişi yazarsa ben onun neyse ..ben yabancı özentisi degilim hosuma gıdıor bole nickler warlockumun adıda korkuluk ama gelip bana sen solesın bolesin derse sinirlenirim ben. ben asabi bi adamım..
şimdi herkese iyi oyunlar herkez oyunu zevk aldıgı oynamakta ozgurdur bende bole milleti rencide ederek zevk alıorum bu kadar basit .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



lol.. ellerinden öpmekmiş. buna bişi demiyorum cnk tabiki onu kastetmiyorsun. neyse gm nin yazdıgı yazıyı okursan incelemeye alındıgını ve gereğinin yapılacaını yazmıs durumda. yapıldıgını diil. daha evel bicok oyuncu ceza aldı bu yuzden ve hala inatla devam ediyor bu olay. ayrıca belirtiyim sni sikayet eden sadece ben değilim habern olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ananı keslimesi herşeye çekebilirsiniz zaten gm lerde ananı kelimesine uyarı getirmiyor, horde adam ally lara mesaj yazdı diye uyarıyor yoksa sen ananı kelimesini gm e anlatmaya kalkılsa ne yazılcak your mother eee bu küfürmü diycek adam haklı olarak. Çünki bi eylem yok bunu büyütmeye gerek yok, arkadaş eylenmek için yazmış. i loe u yazmakla ananı yazmak arasında bi fark yok biz neler gördük general chatten ana avrat düz gidenler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...