Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 öncelikle belirteyim ben Fishyy eu BL den night elf rogue. arkadasın ac.cdan atıorum bu post u delidana isimli bi oyuncu aynen asagıdaki gibi yell atıo ve ona burdan seslenmek istiorumki GM ye bildirildin 24 saat ban alırsan neden diye sorma kendine diyede burdan özellikle sana bildiriorum :) mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Lamer playerlar hakketiğini bulucak .... Kanmarl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tolme biliyo diyodu biri bi topicte uehuaeha ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Peki taurene şifreli alfabeyle 'vay dana vay' demek de ban sebebi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Zati Delidana tolmeyi öven biri Tolme onu yapti bunu yapti diye geçen hava atiyordu birilerine .. Kanmarl [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:13 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 fishyy--- bende you love me yazıorum ama küfretmediimden ban sebebi diil. :) vay dana vay ı bulmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ufak gnomelar bizi ganglerken arkadan me love you yazıyolar dı onları da banlayın o zmn abi bende tahrik oluyorum bundan. sadece küfür tahrik etmıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 delidana gibi ANANI yazmak tahrik deil hakarettir.. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:47 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ama Tahrik etmekte yasak bişey Hakaret etmekte . yani bunlar aşırıya kaçmadığı sürece çok normal birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o zmn birisi sana aynen bu sekil ananı yazsa aşırıya kaçmamış oluyor öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Gm ye ne diye bildirdin allah aşkına lol ananı yı nasıl açıkladıysan ingilizce lol saçma şeyler gm lerin bişi yaptıgı yok speed hack kullanan herifi ihbar ediom adam hala uçuyo gidio takmıorlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ananı eee? bişiş yokki kufur falan diil bu =)) ynaı tamam kufur de blizz bunu kabul etmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 düşünelim o zmn burda ananı derken ne kastedio acaba? ayrıca tolme ve bikac kişi daha aynen bu sekilde yazmaktan dolayı 24 saat ban cezası aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solmyr Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende bir tane SS atayım ------------------------------- Human Paladin EThem [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 15:42 tarihinde, Solmyr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Orda ne diyor kanmarla yapmak lazim ... ? Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 A N A N I yazmanin cezasi vardir ilk 24 saat ban cezasidir burda gereksiz tartişmaniza gerek yok. Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu kanmarl imzalı ismi bglerde mu ha ha ha cinsinden bişeyler yazarken de görmüştüm kalkıp da bu postlara bide ccevap atıyor nası iştir annamadım burasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaslar anlamıyorsunuz.. bende (Fishyy) YOU LOVE ME yazıorum... ama ananı yazmak ayrı muhaha yada you love me gibi şeyler yazmak aynı nie anlamıorsunuz bunu?? sana ananı yazsam hosuna gidermi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi kere hatırlıyorum MCye gidiyoduk raidce geçerken Tüylü yü kestik A N A N I diye spam yapmış tı ama cidden yani direk hakaret bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 mu ha ha nin cezasi yok ben onu herzaman yaziyorum gm yazanlar oldu ama uyari almadim onlar cevabini aldilar gmden istersen sende gmle görüşebilirsin. Kanmarl [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 16:08 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Küfür,hakeret,övgü yada başka bişey sence buna izin veriliyor mu? karşında ki düşman olarak sana sunuluyor oyun senaryosu içerisinde, sen gidip düşmanın sırtınımı sıvazlarsın yoksa onu tahrik edici moralini bozucu şeyler mi ? yaparsın. ha kaldı ki oyun dinamiği içersinde bunları karşılamak için emoteler sunulmuş elinin altına negatif halide pozitif halide var sen niye kalkıpta yasak olan bişeyi yapmaya çalışıyosun ki. oyun senaryosuna uymayan birşeyi kullanmanın amacı nedir hangi akla hizmettir. bu tür konuşmaları kullanmak doğal birşey olsaydı yani karşı tarafla diyaloğa girmek zaten serbest bırakırlardı. oturun adam gibi oyununuzu oynayın ne gerek var bu tür muhabbetlere ilk okul çocukları gibi örtmenim kadir bana parmak attı örtmenim salih bana küfür etti muhabbetlerine niye giriyorsunuz. sen bu tür bir şikayetle gidersen gm e hakeret niteliğinde değilde oyun dinamiğine aykırı olan birşey yapıldğı için ceza verilir. iyisi kötüsü yok yani anlıyacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 umarım yrn öbür gün snnde basına gelir böle bir olayda anlarsın nsl sinirlendiğini.. ilkokul cocuguymuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 A N A N I yazip ceza alan Tolme var mesela ... Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bir kere senin you lov me yazman la aynı şey bu ananı olayı az ince düşünün kalın doğrayın öle ben i luv u diyorum o ananı dıyor nasıl olur zart zurt demeyin senın demenlede insanın siniri bozulur ananı denmesiylede 2side aynıdır ve kimsenın kullanmaya hakkı yoktur her ikisinide hangi salak cıkardı bu you lov me olayını anlamıyorum ortam abuser dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ozaman forumlara yaz ? A N A N I yazip cezasini alicak sende yaz bakalim ceza alcakmi Kanmarl [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 16:34 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar