Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delidana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

öncelikle belirteyim ben Fishyy eu BL den night elf rogue. arkadasın ac.cdan atıorum bu post u

delidana isimli bi oyuncu aynen asagıdaki gibi yell atıo ve ona burdan seslenmek istiorumki GM ye bildirildin 24 saat ban alırsan neden diye sorma kendine diyede burdan özellikle sana bildiriorum :) mucx

Mesaj tarihi:
Zati Delidana tolmeyi öven biri Tolme onu yapti bunu yapti diye geçen hava atiyordu birilerine ..

Kanmarl

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:13 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gm ye ne diye bildirdin allah aşkına lol ananı yı nasıl açıkladıysan ingilizce lol saçma şeyler gm lerin bişi yaptıgı yok speed hack kullanan herifi ihbar ediom adam hala uçuyo gidio takmıorlar bile
Mesaj tarihi:

bende bir tane SS atayım

-------------------------------
Human Paladin EThem

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 15:42 tarihinde, Solmyr tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

arkadaslar anlamıyorsunuz.. bende (Fishyy) YOU LOVE ME yazıorum... ama ananı yazmak ayrı muhaha yada you love me gibi şeyler yazmak aynı nie anlamıorsunuz bunu?? sana ananı yazsam hosuna gidermi !
Mesaj tarihi:
mu ha ha nin cezasi yok ben onu herzaman yaziyorum gm yazanlar oldu ama uyari almadim onlar cevabini aldilar gmden istersen sende gmle görüşebilirsin.

Kanmarl

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 16:08 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Küfür,hakeret,övgü yada başka bişey sence buna izin veriliyor mu? karşında ki düşman olarak sana sunuluyor oyun senaryosu içerisinde, sen gidip düşmanın sırtınımı sıvazlarsın yoksa onu tahrik edici moralini bozucu şeyler mi ? yaparsın. ha kaldı ki oyun dinamiği içersinde bunları karşılamak için emoteler sunulmuş elinin altına negatif halide pozitif halide var sen niye kalkıpta yasak olan bişeyi yapmaya çalışıyosun ki. oyun senaryosuna uymayan birşeyi kullanmanın amacı nedir hangi akla hizmettir. bu tür konuşmaları kullanmak doğal birşey olsaydı yani karşı tarafla diyaloğa girmek zaten serbest bırakırlardı. oturun adam gibi oyununuzu oynayın ne gerek var bu tür muhabbetlere ilk okul çocukları gibi örtmenim kadir bana parmak attı örtmenim salih bana küfür etti muhabbetlerine niye giriyorsunuz. sen bu tür bir şikayetle gidersen gm e hakeret niteliğinde değilde oyun dinamiğine aykırı olan birşey yapıldğı için ceza verilir. iyisi kötüsü yok yani anlıyacağın.
Mesaj tarihi:
bir kere senin you lov me yazman la aynı şey bu ananı olayı az ince düşünün kalın doğrayın öle ben i luv u diyorum o ananı dıyor nasıl olur zart zurt demeyin senın demenlede insanın siniri bozulur ananı denmesiylede 2side aynıdır ve kimsenın kullanmaya hakkı yoktur her ikisinide hangi salak cıkardı bu you lov me olayını anlamıyorum ortam abuser dolu
Mesaj tarihi:
Ozaman forumlara yaz ? A N A N I yazip cezasini alicak sende yaz bakalim ceza alcakmi

Kanmarl

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 16:34 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...