Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delidana

Simit_Osman

Öne çıkan mesajlar

Küfür,hakeret,övgü yada başka bişey sence buna izin veriliyor mu? karşında ki düşman olarak sana sunuluyor oyun senaryosu içerisinde, sen gidip düşmanın sırtınımı sıvazlarsın yoksa onu tahrik edici moralini bozucu şeyler mi ? yaparsın. ha kaldı ki oyun dinamiği içersinde bunları karşılamak için emoteler sunulmuş elinin altına negatif halide pozitif halide var sen niye kalkıpta yasak olan bişeyi yapmaya çalışıyosun ki. oyun senaryosuna uymayan birşeyi kullanmanın amacı nedir hangi akla hizmettir. bu tür konuşmaları kullanmak doğal birşey olsaydı yani karşı tarafla diyaloğa girmek zaten serbest bırakırlardı. oturun adam gibi oyununuzu oynayın ne gerek var bu tür muhabbetlere ilk okul çocukları gibi örtmenim kadir bana parmak attı örtmenim salih bana küfür etti muhabbetlerine niye giriyorsunuz. sen bu tür bir şikayetle gidersen gm e hakeret niteliğinde değilde oyun dinamiğine aykırı olan birşey yapıldğı için ceza verilir. iyisi kötüsü yok yani anlıyacağın.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere senin you lov me yazman la aynı şey bu ananı olayı az ince düşünün kalın doğrayın öle ben i luv u diyorum o ananı dıyor nasıl olur zart zurt demeyin senın demenlede insanın siniri bozulur ananı denmesiylede 2side aynıdır ve kimsenın kullanmaya hakkı yoktur her ikisinide hangi salak cıkardı bu you lov me olayını anlamıyorum ortam abuser dolu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...