Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SP(Skill point) leri yeniden vermek


_catastrope_

Öne çıkan mesajlar

Diyelim ki ben yalnış skilli amak için bir sürü sp harcadım. Yada lvl 18 oldum iyi bi bow buldum+4 +5 neyse ve gidip sp camp yapmak istiyorum ama mastery skill lvlım çok yüksek. SP leri sıfırlayıp tüm hepsini baştan vermek için oyunda yapabiliceğim birşey var mı?

Arama yapmadım çünkü açılan topiclerin başlıkları genelde "Yardım PLSS!!!" şeklinde olduğu için nası arama yapıcağımı bilemedim.

Bu SP restart olayı varsa nerden nasıl yapabiliceğimi ve fiyatın tahminen ne kadar olabiliceğini yazarsanız sevinirim...

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skill sıfırlamak için Enerji-Mana-Cure vs aldiğin yere gidiceksin adama tıklayıp editing skill diyip questi alicaksin. 1 mastery lvl'i yada herhangi skilli kapatmak,up'ini dü$ürmek istiyorsan 10 tane cursed heart toplaman lazım. topadıkdan sora yeniden o elemana gidip editing skill'i tıklayip önce 1 kademeyi tıklıcaksin sana 1 potion vericek. ondan sora çıkıp adama 1 kez daha tıklıyıp editing skill yaptıkdan sora ???? bu alana tıklıcaksin, ondan sonrasini gördüğünde anlicaksin zaten. biraz abuk subuk oldu anlatım adlarını pek hatirlamadığımdan. yanniz skill sıfırlamaya cüzi paralar istiyor. örn: 30-40k kadar bu lvl'ine görede deği$mektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...