deftonez Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eet ya keşke breth olsa ve map ,eski map olsa çok daha iyi olurdu..sizin yorumunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evt eski breth varken cok guseldi bu oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evet breth kristalinin altında oturmak daha güzeldi şimdi lufersonda oturmak zevk vermio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 breth demeyin gozlerim yasario ko yu cok ozledim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 lagını bıle ozledım wallaa .) tepeden brethi izlemek ayrı bir zevkti. ah o tepe ahhh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahahaha bi resim vardi bulursam koyam buraya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_Candost Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bulamadim sanirim silmis kardesim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 marlon musum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 10:00 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yok olm yok ke cidden cok kötü oldu..adamlar bile bile kötüye çevirdi map'i .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben ko yu okadar da özlemiyorum çünki düşünsenize bir harpy slotu var ona saatlerce ks yapiolar 3 apos var ki ozman şimdiki kadar player olsa bu ko yu hiç oynayamazdık bence ke nin gelmesi birazda ii oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ama ko yu birazda özlüyorum çünki okadar ks ye rağmen en çok zevk aldığım dönemler ozmanlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahhh ahh voker zamanlarım aklıma geldii :(( en gıcık oldugum şey ise tam ben cekiom harpyleri town cekicem ordan bi priest veya başka bi ks ci voker ya priesti uyutuo yada diğeri ks yapıo alıp kacıo :SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r3Devil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşlar bende sizler gibi ko ya özlem duyuyorum ama şu da bi gerçek ki ke geldiği için spotların artışı lvl kasmayı kolaylaştırdı eski harpi günlerini hatırlayan arkadaşlarım bana hak verirler :) ne günlerdi be harpi spotuında ana parti ve yan ks partileri oluır du :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tv matinesine döndü falla xD ha o eski gunler güzeldi o babı-alide ki adamlar kalmadı .) ya üfff ko guzeldı ya. en azndan bugunkuler gıbı sevıyesızler yoktu. player sayısı azdı. a1 moradonda gunduzlerı merchant kuranların sayısı sımdıki ft ye gırenler kadardı. yaw guzeldı be. ss ler war boş zamanımda atacam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar