PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iyi item dedik die aşmayeni açtıım bi priest war alırsam +4 +5 dol falan işte +8 fp yada +6 +7 chitin vsvsvsvsvs. çok da ii item deil ama warriorda +7 glave fln gitcektim az bi düşünüyüm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :) ben Anlamaz.. Yarin Birgun Sıkılınca ßana Kufur Etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 pm e bak klc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya ben MinnyMouse dan hızlı talos u keseni görmedim :) Aslında yanılıyorsunuz kendi kendini tek idare edebilen Bp lerdir :) Ambar geniş Warrior gibi 3 skille uğraşacam derdi yok.. Hp yüksek Mp yüksek Def itemlere bağlı Cure hiç bitmiyor Wolf yerine kitabını yürürkende atabiliyorsun Kendi kendine STR ni yükseltebiliyorsun Karşındakinin buff ını kırabiliyorsun AC sini Attackını kendi kendine 60 60 yerine bi seferde 1920 basıp tekrar devam edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iyide ben dol +3 le bide +8 schmitarla xD int priest kascam diom xD ben o charla cz e çıkmaya korkarım bea :) çıkar çımaz alırlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sen kelly i görmemişin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 adını dıydım ama neymiş bu kelly ben diomki o eziq itemlerle towndan dışarı çıkamam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar