Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Oncelikle size arabamin plakasini göstermek istiyorum ardindan iki adet penguen bombası geliyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 September 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehh.. geçen seferkiler daha güzeldi :) bu arada sen de hep fake resimleri buluosun estel :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 onemli olan fikir coldcugum :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 doğru valla, şu sade ve yalın gecemizde bize renk kattın :p hehe 2. si hoşuma gitti ama :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 dikiz aynasındakiyle diğer araba aynı model değil[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 13 September 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 İlk resimler hep fake olmaq zorunda mı:) Ama amerika öyle plakalar war ciddi ciddi ön plaka olayı olmadıından orda istediğini takıosun galiba[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Karakurt, 13 September 2003 00:18 tarihinde demiş ki: dikiz aynasındakiyle diğer araba aynı model değil[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 13 September 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Evet bende bunu dicektim =) neden mutlaka birisi benden önce bakmış ve cewabı wermiş oluyo ya =)) resimdeki araç eski 7 serisi aynadaki ise 5 serisi..[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehhe evet arabaların alakaları yok birbirleriyle[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hmm acaba ileride "günün komiği 100" falan düşünsenize ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 penguenin karikatürleri rahat bi 5-6 aylık var hepsini biliyom zati :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 + zaten aynadan yansımasında da R duz cıkmaz. külliyen fake[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ehueh oral sex[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 iki karikatür de ÖĞK yani adeta :vommit: falan yani[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar