xueshen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 gitt fnish him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 taz.. yarıştığı adam cem yılmaz ama kimi çekimlerde dublörü geçiyor yerine.. mesela arkadan çekimlerde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 asfalt ağladı be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 cem yılmaz rus mankenlere yazıyor havasını alıyo eheh kamera arkasında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byjoker Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sanırım çalışan bir link verilmemiş, ftp://ftp.koc.net/pub/opet/gitt_fullforce.zip asfatl ağladı bee ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ilk yayınlandığı akşam herzamanki gibi reklamları beklememe sebep olan cem yılmaz klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 super bir reklam bu adam isini bilio dedirtti yine ozzelikle fir fir yasak 5 - 0 gibi replikler ve sosyal mesaj olarak sizin gibi gencleri pistlerde gormek istiyoruz domine etmis durumdadair bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 alırım anahtarını mike dilime dolandi simdide paso soyluyorum millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yüzümdeki gulumsememi soldurdu. cem yılmazın sadece showları guzel bence, boyle bi rolü bi karakteri oynadıgı zaman itici geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arabanın hakkını ver :p gene basarılı cem yılmaz reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ahaha burdan dl ettim de.. harbi süper yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 34 GAZ 34 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myname Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sanada fule force koyalım demesidende ayrı bi kinaye vardı sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ozellikle tuplu , bugday , kepekli , full force tuslarina bittim direk bio benzine gonderme yapmis lol. ayrica abi ben seni maslak opette birakayim ordan minibusle devam edersinde cok guzel bi saptama olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben de diyordum tam onların bir anlamı var ama dur bakalım diye, farkeden biri çıkmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 GİTT! FİNİŞ HİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 10 kere izledim hala yeni bişeyler çıkıyor reklamdan ilk seferde anlamak çok zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herkez demiş bende deyim ''Asvalt ağladı beahh!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oradaki levyeyle asfalt ağladı bee lafına koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 *yarış birazdan başlycak, lütfen çocuklarımızı pistten alalım* lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bunlara gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 reklamı beğenmedim açıkçası :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 fin : 23 Mart 2006, Perşembe - 17:21 reklamı beğenmedim açıkçası :| ------------------------------------------- Yaa ewet bende beğenmedim.. "Sahip beni yataşa götür" felan iyi bence son dönem reklamlarından.. Kötü bu Cem Yılmaz kötü.. Anlamıyor reklamdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 O reklamda benim en çok güldügüm yer Peluş un yarış öncesi arabasına dönerken bi geniş dönüşü var orda ahahaha diyerek oraya kopuyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Cem Yılmaza çok büyük saygı duyuyorum adam işini çok güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar