Chasten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bence bu adam türkiyenin övünmesi gereken birisi ondan en yüksek ölçüde yararlanmak gerekirken onu çoğumuz tanımıyoruz işte bu deha adamı tanıyabilmeniz için sitesine girip onun hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca kendisi dünyanın en genç profösörüdür. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:31 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 geri kalmış bir adam olduğuna inandım. bu abartılı türkçe savunmalarını yersiz buluyorum. başarısını takdir ediyorum nitekim. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:32 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dünyanın en genç profösörü geri kalmı$ :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 elaidi saçmaladığının farkındasın herhalde o adama sen geri kalmış diosan artık sana dicek bi lafım yok. hem sen o adamın bi kitabını okudun mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aklını buna takıp bu konuda geri kalmış olabilir. Kafa olarak bu konuda geri olduğuna inanıyorum. En genç profesörü isterse adam einstein olsun. ne farkeder ki sanki tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ya ben kendi fikrimi belirttim sanane be adam. sayfasına baktım dil konusundaki aşırı propagandasını gördüm. ve böyle yazdım. dil konusundaki tüm bu çabalar hakkında da aynı şeyi düşünüyorum. alla alla.. bi gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 oha lafı çektiğin yere bak hala saçmalıon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ya bi git tamam hadi. buyurun oktay snanoğlu ve katıksız bir türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Cok sert sinirlara karsiyim, her sekilde uclarda bulunmak kötüdür. Ama, özellikle Türkiye'de Türkce isimlendirme uygulamasina yürekten katiliyorum. Uluslararasi girisimlerde, akademik calismalarda vs. Ingilizce'nin etkisi olmasi cok normaldir, ama hayatimiza da bu derece sokmamak gerekir, cünkü bu bir kolonilesme örnegidir. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:41 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Kardeş evladısın Penthesilea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sinanoglu hoca kafasini biraz bozmus bu isle. ama verdigi mesajin ozu dogru. geri kalmis demek yerine kafayi bozmus demek daha dogru sanirsam. yani penth + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yanlış hatırlamıyosam 26 yaşında prof olmuştu. çalışmalarını destekliyorum gönülden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 deli deli kulakları küpeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yıl 1963 28 yasında prof unvanı almıs (YALE den) yandaki foto herseyı acıklıyo bence [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 03:59 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 neyi acikliyo yandaki foto sormasi ayip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Artist Sinan ve atatürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 o gözler, o gözlük, o saçlar, o gözler, o gözlük, o gözlük, o gözlük, o gözlük valla artistmiş [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 07:39 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 türkiyede olsa 28 yaşında sınav kağıdı okuyo olurdu herhal. heh. ayrıca bu adam kimyacı niye türkçeyle matematikle falan böyle kastırıyor? çok mu sıkılmış kimyadan biyolojiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Aslında bir anlamda doğru söylüyor. Dilini kaybettikten sonra ben Türk'üm desen ne yazar. Geri hiç bişi kalmaz tarihini bile silerler.. Bir Aborjin'in Türk'üm demesi kadar komik kaçar bu olay. Ne dil var ne bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 konuştuğun dil beyninin düşünce tarzını etkiler. malesef oktay beyin hatası bunu bilmeyen bir kesime anlatmaya çalışması. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kendisi ile ilgili iddiaların çoğu yanlış. Dünyanın en genç profesörü değildir, nobel'e de aday olup olmadığı bilinemez çünkü nobel adayları açıklanmaz. Ama bu, kendisinin Türk bilim tarihinin en büyük insanlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Fikirleri kesinlikle dikkate alınmalıdır, bir ülkenin dili o ülkenin kültürünün temelidir. "Türkçe giderse Türkiye de gider." lafı da abartı değil, düpedüz gerçeğin ta kendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 son 100 yılın en genç profösörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ataturk ile oktay sinanoglunun resmini yanyana koymak nasi bi zihniyettir anlayamadimki? tamam adam iyi seyler yapmis olabilirde, cok abes kacmis o resim. bide altina " son resim herseyi acikliyor" filan. ne ayakasin sen kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 100 sene oncede kalmis profesor dogru tanimlari var turkce egitimi desteklemesi guzel ama turkceyle ilgili fikirleri sacmasapan sanki turkce yuzde %100 saf bir dilde kendi adi bile arapca ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 son bir not daha tamam son yuzyilin en genc profu falan ama bizim bildigimiz prfolara arada bilimsel arastirmada yapar. Ben bir haltini goremiyorum bu adamin yillardir paso geyik paso geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar