Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya arkadaşlar şimdi evimdeki mesela control paneline basamıyorum sonra eşyalarımı sadece kullanabiliyorum mesela oturabiliyorum ama geri alamıyorum inventoryye mesela birde evin içinde şu eşyaları yerinden oynatma nasıl oluyordu? move -boşluk- forward falan mıydı? acilen yardım lazım. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya kimsenin evi yokmu?!? ev terminaline falan tıklayamıyorum açamıyorum...lütfen yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 é tuşunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 NGE SUX ilk evimi aldığım zaman gece 10'dan sabah 8'e kadar Kando ile döşemek için kasmıştık :) Ne güzel günlerdi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi düşündüm de.... herkesin kando ile ilgili bi hikayesi var:) aklımdan geçti öyle birden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hehe :D zaten kando online olduğu zaman bende online'dim :) Kankam benim yaw.Şu siteye bir türlü üye edemedim gel forumlarda aktif ol dedim vs. vs. Bir şey demek istediğinde bana söyler yazardı .D Okur ama üye olmazdı msn'e bakardım şu konuya şunu yaz derdi maeuahe :D Okula giderken yolda,derslerde,okul dönüşü yolda tek muhabbetimiz CoD ve SWG'di. Ertesi gün neler yapacağız,o gece ne kasalım,Cuma günüyse akşam yapacağımız Krayt avi ile ilgili tüm sınıfın " bunlar ne yapıyor lan " eşliğindeki bakışlarıyla tahtaya plan çizişimiz :) Kando ile harika günler geçirdik.Bu sene alanlar farklı diye ayrıldık ama hala her hafta sonu sinemaya gidiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar