Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret

Art

Öne çıkan mesajlar

Herhalde önce neden yaptığını ve olası nedenlerini gözden geçiririm, benim söz konusu olaydaki hatamı veya gözden kaçırdığım noktayı tespit etmeye çalışırım; eğer sana çok yakın olduğunu düşündüğün biri seni kazıklıyorsa mutlaka senin de hatan vardır. En basiti gereksiz bir adamın sana fazla yaklaşmasına izin vermişsin demektir.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın zamanda böyle bişey yaşadığım için söylüyorum
arkadaşlığınızın derecesi,tarafların ne kadar sabırlı ve mantıklı olması etkiler...ikna kabiliyeti ile beraber bi çok sorun problemsiz atlatılır[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red
I whisper in your ear
Do you dream of me?
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce düşünmen lazım .
O arkada$ınla dost kalmak istiyormusun yada dost kalmaya değer bir insan mı ?

Bu soruları kendine sorduktan sonra ne yapman gerektiğini zaten sen anlamış olucaksın.[hline]
[b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.|
Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseden nefret edemedim hayat1mda.
Nefret ettirecek birisi zaten bunu fazlas1yla haketmi$ olacak kesinlikle ve büyük ihtimal tüm varl1g1mla onu yokedecegim.[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep nefretimi gizledim ve gizlerim.
her zaman güler yüzlüyümdür.insanlar bu yüzden beni çok kazıklar.bazılarından o kadar nefret ediyorumki...
halbuki beni şöle bi görseniz fizk olarak 1.90 lık izbandut gibi adamım kodummu otutturacak cinstenim ama bu nefretimi saklama gibi güsel huyum! yüzünden hep kazık yedim[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Sosyal ağlarda paylaş

grzly yani saflıkla iyi huyluluk arasında da biraz fark olmalı .p
ben 1.92 yim ben kodummu komaya sokarım ayrıca ama ona bakarsan bu tip olaylar yaşandığında fiziksel deil, modern yollardan çok kötü acı çektiririm karşı tarafa :)
en iyi ihtimalle iplemem bir daha pişman olurh ehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu konunun uzmanıyım.En yakın arkadaşım,tek dostum dediğim insan beni 5 ay önce öyle güzel sattı ki.Bizim onla yediğimiz,içtiğimiz bir gitmiyordu.Baştan beri ailem onla konuşmama karşı çıkıyordu.Ama ben ısrarla devam ettim,onun için değer diye düşündüm.Böyle 8 ay geçti.Sonra ben bana yapılan baskılara dayanamadım,birbirimizi güzel şekilde hatırlayalım,konuşmayalım artık dedim. Sonra o benim hiç tanımadığım gibi hareket etmeye başladı.Benim hiçbir değerim yokmuş gibi,kaile almamaya başladı.Soruyorum ona ne oldu diye.Yok bir şey,doğal halim gibi zırvalıklarla beni geçiştirmeye çalıştı.Ben inanamıyorum tabii.Bu aynı insan olamaz diyorum. Sonra aradan 1,5 ay geçti.Bu sefer benim somut olmayan sorunlarım var,anlatılabilecek şeyler değil dedi.Bu durumda zaten benim ona yardım etmem gibi bir seçeneği kapatmış oldu.Diğer yandan ben çok kırılmıştım,ona güvenim gitti. Tepkisiz kaldım.Şimdi bütün olanların ardından 5 ay geçti.Bir kaç gün önce o yaptıklarımın sebebi senden vazgeçebilmek içindi, nedenini sana söylemedim,seni kaybetmek istemedim diyor.Ben şimdi ona bir daha nasıl inanabilirim ki. Çektiğim acılar ,onu yanlış tanımış olmanın verdiği hayal kırıklığı,onun için katlandıklarımın verdiği pişmanlık birleşti ve benim isteğim dışımda nefrete dönüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 12 September 2003 21:12 tarihinde demiş ki:
..Hatalarin bir kismini dis dünyaya hediye etmek lazim, biraz da onlar ögrensin deye.

Bu çok güzelmiş Dres =]

Fakat tam olarak demek istediğim senin anladığın değil sanırım; insanlardan çekinmek, sürekli huzursuz olmak veya ikili ilişkilerde kendini kısıtlamak değil kastettiğim, ama birine verdiğim değeri belirlerken biraz dikkat etmeye çalışırım.
Öyle veya böyle bir sorun olduğunda da hatayı direk karşı tarafta değil, bütünde ararım, asıl vurgulamak istediğim oydu yani.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...