Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir n00b un Gözyaslari

KiMBUPiSLiK

Öne çıkan mesajlar

ceek zaten böyle bir insandır benim görüşüm bugune kadar actıgı topiclerde attıgı msj larda kalitesini beli ediyor sen ceek millete dupe v.s hileci die hitap ederken bu suyun kaynagı nerden inventory de kaçtane silah var saysana bir bugun hacklandım diyim topic açıpta glave aldım diyorsun bir glave +8 kaç para hacklanan nerden buluyo o parayı hacklandıgın gün alıyon aradan birkaç geciyo elinde raptor üstünde shell gelipte burda masal anlatan bir karakter herşeyin önde gideni benim görüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

yazık oldu kendisi insanken ezikti orc oldu tümden nooblaşmış...
unuttu herhal eski günlerini apos spotuna eziklikten parti bulamadığı için troll çekerdi .....

bide msn den ii ce kendini küçük düşürmüş yaa...

imza = tr_man

Götdee balık başı var mı ?? ceek
Sosyal ağlarda paylaş

CeeK ;

1 - ßilmediginiz Şeyler Hakkında yorum yapmayın

2 - Dupeci Demiş bir Arkadaş Dupeci olsaydım Uniq takım olurdu

3 - Ben Neysem Oyum Zamanında Az Troll Çekmedim Apostlara evet inkar etmiyorum Ben neysem oyum !

4 - Sokaklar Sahte insanlar kahpe

CeeK Gider adı Kalır
Dostlar beni hatırlasın
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamadım

arkadaş demişki

ceek zaten böyle bir insandır benim görüşüm bugune kadar actıgı topiclerde attıgı msj larda kalitesini beli ediyor sen ceek millete dupe v.s hileci die hitap ederken bu suyun kaynagı nerden inventory de kaçtane silah var saysana bir bugun hacklandım diyim topic açıpta glave aldım diyorsun bir glave +8 kaç para hacklanan nerden buluyo o parayı hacklandıgın gün alıyon aradan birkaç geciyo elinde raptor üstünde shell gelipte burda masal anlatan bir karakter herşeyin önde gideni benim görüşüm..

Ben hayatım boyunca kismeye sen dupecisin hilecisin ! demedim + concon herif sen ilk önce yazdıgın kelimeleri bil beni tanıyanlar inan bana cok iyi tanır ircd hayatımdada oyun hayatımdada Size sadece sunu derim bilmediginiz konu hakkında yorum yapmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...