KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Golem Spotunda kendisine Saldirmadigim Halde sürünen arkadasla neredeyse 30 kez 1vs1 yaptiktan sonra 25 sefer ölmeyi hazmedemeyip bir human charla MSN adresimi istiyor Ve .. ( sanirim Burda Akıl hocalıgı veren Embesil bu olsagerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yazıkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 xD asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adamın mail adresini silseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 asdasdasdas xD isterse slide yapar ister kafa kafa tank olarak girer hertürlü kesmişsin sonuçta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 trajedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Kucuk emrah :) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 harbiden yazık başlıkta süper olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 walla ayıp etmiş ceek cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ceek?löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ceek zaten böyle bir insandır benim görüşüm bugune kadar actıgı topiclerde attıgı msj larda kalitesini beli ediyor sen ceek millete dupe v.s hileci die hitap ederken bu suyun kaynagı nerden inventory de kaçtane silah var saysana bir bugun hacklandım diyim topic açıpta glave aldım diyorsun bir glave +8 kaç para hacklanan nerden buluyo o parayı hacklandıgın gün alıyon aradan birkaç geciyo elinde raptor üstünde shell gelipte burda masal anlatan bir karakter herşeyin önde gideni benim görüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ceek in char ii bildiim ytl ile alıyo item ama pk yapamıo gördüüm kadarıyla bizim arkla kapıştılar ark aldı sorun deil ama bu ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sen bi kahpesin:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ha oda war xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r3Devil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yazık oldu kendisi insanken ezikti orc oldu tümden nooblaşmış... unuttu herhal eski günlerini apos spotuna eziklikten parti bulamadığı için troll çekerdi ..... bide msn den ii ce kendini küçük düşürmüş yaa... imza = tr_man Götdee balık başı var mı ?? ceek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 0_o allah karuslara apos spotlarında sabır versin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 CeeK ; 1 - ßilmediginiz Şeyler Hakkında yorum yapmayın 2 - Dupeci Demiş bir Arkadaş Dupeci olsaydım Uniq takım olurdu 3 - Ben Neysem Oyum Zamanında Az Troll Çekmedim Apostlara evet inkar etmiyorum Ben neysem oyum ! 4 - Sokaklar Sahte insanlar kahpe CeeK Gider adı Kalır Dostlar beni hatırlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yahu ben bu ceeki anlamıorum ne zaman su foruma gelse bir polemik merak ediorum bu kisinin yası kac dawranısları agagiller gibi zaten nie kayıomus adam ister kayar ister oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dayanamadım arkadaş demişki ceek zaten böyle bir insandır benim görüşüm bugune kadar actıgı topiclerde attıgı msj larda kalitesini beli ediyor sen ceek millete dupe v.s hileci die hitap ederken bu suyun kaynagı nerden inventory de kaçtane silah var saysana bir bugun hacklandım diyim topic açıpta glave aldım diyorsun bir glave +8 kaç para hacklanan nerden buluyo o parayı hacklandıgın gün alıyon aradan birkaç geciyo elinde raptor üstünde shell gelipte burda masal anlatan bir karakter herşeyin önde gideni benim görüşüm.. Ben hayatım boyunca kismeye sen dupecisin hilecisin ! demedim + concon herif sen ilk önce yazdıgın kelimeleri bil beni tanıyanlar inan bana cok iyi tanır ircd hayatımdada oyun hayatımdada Size sadece sunu derim bilmediginiz konu hakkında yorum yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o_O up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Beşiktaş bugün yendi, golü 7. dakikada Mustafa Doğan attı! Her kafadan bi ses:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 way noob way puhaha kayarak vuran noob demiş ya bittim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar