Usko Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Merhaba, Web sitesi ne zaman açılacakmış. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim. Sürekli refresh etmek istemiyorum. teşekkürler, kolay gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evet Herhangi bir müneccimle cinsel ilişkisi bulunan yada daha önceden bulunmuş olan bir arkadaş cevaplasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Birde k2 nin forumlarındamı ne. Nation Transfer scroll felan diye bişeyler yazmış birisi. Uzun zamandır yoktum ben ortalarda. Ben giderken Nation Transferler cash alıyodun mail atıyodun felan bi dünya hikaye. Şimdi scrollar felanmı çıktı bu işler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @tasci safhasfasfasfasdasfasg harbi koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Adam gayet düzgün bir türkçeyle,gayet kibar bir şekilde birşey sormuş..Dalga geçilecek olan ne var burda?Y yardımcı ya sus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Usko; Ben öğlen 1.30 civarı geldim site kapalıydı hala da kapalı sanırım.Site bakımdaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @demise666; sir yes sir de sanane benim cvbımdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 rahatsız oldum. k?thx bb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 * ve emekli dul ve yetimin bacanağı gazman salına salına gelir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 *susar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar