promis Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herkese uzun bi aradan sonra yeniden slm lar.benim derdim şu oyuna girdikten sonra login sayfası açılmadan program yanıt vermiyora düşüyor.daha önceki topiclere de baktım ama bi çözüm göremedim fikri olan varmı.4-5 kere kaldırdım yeniden kurdum ke'i ama sonuç gene aynı.ne yapabilirim?????? şimdiden thanx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Premium Information % 10 hatasi olabilir. Ya da bilgisayarinda kurmus oldugun ya da kullaniyor oldugun bit program ile cakisma yapip o hatayi verebilir. CPU ve RAM hatalari da en son hatalar arasina girer. Emek 2 REP piliz AGA ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 o premium hedesini duzeltme yolu yokmu ya cikarsam giremicem bi daha oyuna last day of premium =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben biliyorum o hatayi.... 3-5 kere bana da oldu ve düzelttim 1şekilde ama nasil yaptiğimi bilmiyorum... dosyalari kurcaladim ve düzeldi.. yaptiğim işlemler şunlar; hsupdate klasörüne girip el ile hackshield i update yapiyorum.. sonra server.ini dendi sanirim oyunun versiyonunu düşürüyorum... bunlari yaptiğimda sürekli oyunu da acmayi deniyorum her seferinde... oyunu acarken de sürekli esc ve backspace, space tuşlarina basiyorum.... olmuyor, şifre sorma ekrani gelmiyor... yilmiyorum ve gene deniyorum... bu sefer oyunun sürümünü eski haline getiriyorum.. sürekli esc backspace v.s basarak oyunu aciyorum... gene şifre ekrani gelmior... ama bu sefer ctrl+alt+del yapmiyorum ve sabirla siyah ekranin geçmesini 3-5 dakka bekliyorum.. en sonunda hackshield hata veriyor ve login ekrani geliyor... yani tam olarak hangi aşama çözüyor bilmiyorım ama, bunlari yaptiğim zaman oyun açilior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoNMoHiCaN Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 knightonline.exe yi sondandir..hackshied i uptade...calisan anti virus programlarini disable et ki spyware doctor kullaniyorsan benim gibi ware yi sonlandirmadan kesinlikle giremessin oyuna....firewalllar verebilir ama daha hic karsilasmadim...aniti virus ve firewall kapatarak denemen tavsiyemdir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Format Rlz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 format pls xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 format atinca da değişen 1şey olmuyor.... aklıma 1şey daha geldi; ko klasörünün adini değiştirip c den d veya e ye taşimiştim o zaman da düzelmişti sanirim denemekte fayda var derim saygılar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 oyunu ac k2network yazınca oun kitlenecektir 2-3dk beklersen hackshield hata werir hata gelince hsupdate yaparsan sorunun cözülür die tahmin ediorum (daha önce 2 farklı cafede we ewde aynı sorunu bu sekilde çözdüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 spectr88 saol sayende cözdüm sorunu. ve diğer arkadaşlar sizde saolun ilgilendiğiniz için. bu da örnek olsun paticik te sadece birbirine satşma ve ya küfretmek için girenlere bu forumun seviyesini düşürmeyin herkese thanxxxx .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar