turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 czde hatayla towera yaklastım yattık kacamayınca yanımda 30 tas vardı ibnenin teki geldi towera dogru kaldırdı olurmu böle sey ya istese 30tas verirdik 15tas için yazık degilmi bu emege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tekrar mı yattın?tam anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 serefsiz arkadan towera doru kaldırdı kalktımı anlamadan bidaha yatmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hımm o sana iyilik yapmak istemiş ama eline yüzüne bulaştirmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bir resser seni nerden kaldirrsa kaldirsin kalkma yerin aynidir. ice yada disa dogru ayarlama gibi bir fonksiyonu yoktur. cok gereksiz bir kızgınlık ice dogrusan a3 b3 gibi bir servera gecmis olmaman hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya yataryatmaz kaldırıolar artık sasırdık np gitsede rezlio adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eğer tanıdık priestin warsa gelecek olan o gelene kadar taşları çöpe at ama ok basma .) kaldıramazlar seni merak etme yürünge dışıııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yok o cöpe atma olayi yalan olmus benim copte oldugu halde ress bastilar 4 tas:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eet ya k2 bi yerden duzeltirken bisileri oteki tarafdan bozuo hic ii deil bu serverlarin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 CotigoLovely ben bu olayı bılmıyordum ama arkadasım denemiş we oldugunu soylemıstı. uyarın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bilimoyrum çok mu zor, şu kişi sizi resslemek istiyo klakmak istermisiniz diye bi yazı çıksa orda ok yada no seçenekleri olsa ress atan priest yoluna devam edebilse bütün sorunlar çözülecek ama yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_Candost Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 aynen sana katılıyorum zetro.bu rezzer isine bi care bulmaları lazım. hergun biri paticikte bu dertten dolayı yakınıyo yazıktır gunahtır o kadar emege lutfen.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar