Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaw insan kisa boylu yeşil kafalı kel olmak icin 20$ öder mi :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dun akşam uzeri girdim oyuna clan(R1453R) yok. Sordum clan dagilmiş. İlk olarak Angelus un hacklenmiş olabilecegi geldi aklıma. Gece canım sıkıldı cz ye ciktim. Bir baktım angelus kısa boylu yeşil kafalı kel. Bütün gece güldüm. (Abi Allah razi olsun senden hiç keyfim yoktu.) Abim kısa boylu yeşil kafalı kel olmuş ustede 20$ vermiş :D

BuBBa
Mesaj tarihi:
Kisisel Tercihidir Kendisinin.. Ama Sıralamada Dereceki Tek Human Clanını Dağıtmak Hemde Clan Kurulumu Kapalı İken Dağıtmak Büyük Cesaret İster.. Tebrikmi Etsem.. Sitemmi Etsem Karar Veremedim :)
Mesaj tarihi:
Hehehe Gormek istiorum :)

ßu Arada.. ßir İki Gun icinde ßende Karusa Gecmeyi Dusunuyorum.. Konan Human olmus.. onu kesemedikten sonra ne anlamı kaldı benim icin :D
Mesaj tarihi:
bubba canım benım daha gelcekler var emınımkı sende geleceksın , belkıde senın yakından tanıdıgın bırı bıle gelecek . sonucta bu bır oyun takım tutar gıbı hunam yada karus olmaya gerek yok..dımı defnetoz ..herseyın zevkını alıp kı nerdeyse aldım oyunu bırakacam.....................cok yoruldum clan baskanlıgından kolay mı sanıyosunuz bılıyosunuz da zor oldugunu pm acsam alakasız adamlar küfür eder bır yerde normal kassam kufur eder daha neler neler..
Mesaj tarihi:
hiç bi zaman denge saglanamaz humanlar her zaman oyuncu sayısı avantajıyla onde olur ha su olabilir pwnage human olmasaydı suan cok sey degisirdi arez (icin konustum)
Mesaj tarihi:
yaf bu karus lar harbiden türkçe anlamında hayvan yani yanlış anlamayın arkadaşım 3 gün önce orc oldu 1.5 yıldır arkadaşım dün pk da attack yabmadık birbirimize bugun kalkmıs bana combo cekiyo heyfanlaştı :D bende şaka yapıyo sandım baktım ciddi kestim harbiden orc olunca bozuluyo arkadaşınada saldırıyo =)
  • Yeni Oluştur...