ssre Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dun akşam uzeri girdim oyuna clan(R1453R) yok. Sordum clan dagilmiş. İlk olarak Angelus un hacklenmiş olabilecegi geldi aklıma. Gece canım sıkıldı cz ye ciktim. Bir baktım angelus kısa boylu yeşil kafalı kel. Bütün gece güldüm. (Abi Allah razi olsun senden hiç keyfim yoktu.) Abim kısa boylu yeşil kafalı kel olmuş ustede 20$ vermiş :D BuBBa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evt benımde ayarım kactı cok kafam bozuldu..madem human acıyorsu human olarak devam et..dönekliiktir bu!!ne diyeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Orc safları daha da güçlendi demek,izmirle saykoyuda yanımıza aldıkmı tmmdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Kisisel Tercihidir Kendisinin.. Ama Sıralamada Dereceki Tek Human Clanını Dağıtmak Hemde Clan Kurulumu Kapalı İken Dağıtmak Büyük Cesaret İster.. Tebrikmi Etsem.. Sitemmi Etsem Karar Veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Yok önemli deil canı sagolsun da cok komik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Demek özenti 70 cm. Lik keLtoş oLmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Hehehe Gormek istiorum :) ßu Arada.. ßir İki Gun icinde ßende Karusa Gecmeyi Dusunuyorum.. Konan Human olmus.. onu kesemedikten sonra ne anlamı kaldı benim icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 benden sebep geçmiştir :D piS ks ediOrum ona : o))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Vay be yani karuslar bundan sonra daha güçlü olcak:D Sayk0 ve izmiride bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bubba sende gel şekerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Daha Cok ßeklersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Yok ben iyiyim arkadaşlarım human geneli eger arkadaşlarımın cogu gecerse bende gecerım ama bence mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ßoynuzlanmak Var İşin Ucunda Yakışmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 KLC benSiz GeÇmez bende geçmediğime göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bubba canım benım daha gelcekler var emınımkı sende geleceksın , belkıde senın yakından tanıdıgın bırı bıle gelecek . sonucta bu bır oyun takım tutar gıbı hunam yada karus olmaya gerek yok..dımı defnetoz ..herseyın zevkını alıp kı nerdeyse aldım oyunu bırakacam.....................cok yoruldum clan baskanlıgından kolay mı sanıyosunuz bılıyosunuz da zor oldugunu pm acsam alakasız adamlar küfür eder bır yerde normal kassam kufur eder daha neler neler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 :) ALper.. Yeni Bi Irk Yapalim.. Karuslarla Humanlara Savas Acalim NPC leride Arkamıza Aliriz ßelki :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hiç bi zaman denge saglanamaz humanlar her zaman oyuncu sayısı avantajıyla onde olur ha su olabilir pwnage human olmasaydı suan cok sey degisirdi arez (icin konustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yaf bu karus lar harbiden türkçe anlamında hayvan yani yanlış anlamayın arkadaşım 3 gün önce orc oldu 1.5 yıldır arkadaşım dün pk da attack yabmadık birbirimize bugun kalkmıs bana combo cekiyo heyfanlaştı :D bende şaka yapıyo sandım baktım ciddi kestim harbiden orc olunca bozuluyo arkadaşınada saldırıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 vayyy angelus cyper da orc mu oldun sen az kesmiyodun beni vallaa:))) daha noob um ben :))) artık 70 e kasarız beraber:) aga parti pls item pls clan plsssss pls de plsssssssss loll:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 _KONAN_ ::undefaeded nicki her neyse human oldular şu an humanların 2 tane 70+ warrior u var rogue zaten full dolu human 70 humanlar her türlü üstün olurlar şüph eyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 human daki 70 warior lar kimler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tabi bizim tayfa gecerse beni de cagirlarsa bende gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Jayaraj _Konan_ bunlar 70 level el morad warriorlari. Chari satmasaydim asla human olmazdim. Kafasindaki püsküller isi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bende püskül yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Tamam da karus warriorlarini barbar olarak dönme yapiyorlar.male yapmiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar