fattal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 http://www.hemenpaylas.com/download/284569/fattal.wmv.html arkadaslar biraz amatör calışması oldu yani ilk denememiz amcım sadece yorumlarınızı almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hemen paylaş server ının 9KB lik download hızında 154 MB lık dosya için yapılacak tek yorum başka bir link vermen olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ben pek beğenmedim videoyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 indirmeye kalkmadım ben zamanım yok o kadar wallla... Pico anlatsana biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Şimdi , olay şavaşta geçiyor :) Orclar elmorad tarafina gecmisler fatalda nova vb seyler atıyor. Bu kadar :)) Bi action yok yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 picallo seninkinde de yoktu arena da adam kesip video ya cekmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yaa rabbimmm.. insanlara biraz akil fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arkadaslar konunun icerigi degil bu ilk denemem yani. ben demiyorum aksiyon var diye:D sadece ilk video calışmamız nasıl olmuş bu arada baska bir link yapamadım raipdshare ye upload yapamadım:( yani montaj filan nasıl olomuş ilk denemye gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @nokta_bitti Ben o videoyu action var diye koymadim zaten. Amacim orda yaptigim comboyu göstermekti , macro vb seyler kullanmadigimin ispati olsun diye koydum yani. Senin icin bi action cekeriz bi ara :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @fattal Boyutu cok buyuk olmuş. Gecişler arasina effect koyarsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tebrikler cok güzel olmuş :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 fattal kankim 150 mb lık bi dosyayı kimse indirip izlemez bence :) eminim güzel olmuştur ama indirmeye vaktim yok artık bi arşiv hazırlarsın bana askerlik bitince izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aslanım benim ya yemin ederim gözlerim doldu askerden bile hala knight sayıklıyorsun:) askerden geldigin zaman sana en iyi videolarımı hazırlamıs olurum clanımda yerin ayrıldı ona göre:P simdiden HAYIRLI TESKERELER kusura bakmayın baya buyuk olmuş:( picallo_tr yorumun icin sagolasın bu arda ufak bir hikaye benden ressamın cıragı resimini bitirip ustasına gosterir ustasıda yapmış oldugu resimi istanbulun en işlek caddesine koymasını resimin yanına bir tane kırmızı kalem koymasını ve soyle bir not yazmsını ister (resimde gormuş oldugunuz hatalrı lutfen cizin) ertesi gunu resimin yanına geldiginde resimin her karesinde kırmızı cizikler bulundugunu gorur ustasına sorar nededini ustası aynı resimi yine yapmasını ister resim bittiginde ustası derki bu resimi aynı yere koy ve yanına bu sefer bir boya takımı ve soyle bir not koymasını soyler (resimdeki eksikleri lutfen tamamlayınız) ertesi gunu resimin yanına gittiginde resime hic dokunulmadıgını gorur ustasına bunun nedenini sorar ustanın cevabı (evlat insanlar yaptıgın birseyde cok kolay hata bulurlar ama yaptıgının aynısını yapmanı istediklerinde hic kimse buna cesaret edemez) SAYGILARIMLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Tek eleştiren ben oldugum icin üstüme alindim anlattigin hikayeyi :) Ama alakasiz bi hikaye. Ben hatalarini yazdim , ama videonu katletmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 pico lafım sana degildi yani ustune alınma:D insanlar yorum yaparken biraz daha dikkatli yapsınalr diye yazdım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ok fatal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 picallo bu arda yorumun icin tesekkur ederim boyutunu nasıl kucultecegimi bilmiyorum ama en kısa zamanda onuda halelderim efecjklerisde bilmiyorum programı daha yeni dowland yaptık ama en kısa zamanda herseyini cözerim yorumun icin gercekten sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Rica ederim. Başlıkta ilk video denemem yorumlar pls:) yazdigin icin yorum yaptim , yoksa yapmazdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben videoyu indirip yorum yapayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Action yoktu :D Zaten basilmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aga süper de action yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 la olum emre get ugrasma :D yılalr onceki video o:D yorum yazmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar