Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 g729.dll dosyasını kurulum klasörünün içine attım ama dediğin third party seçeneği çıkmadı programı açınca rahan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fireflyı açıcan voipi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 onu açtım zati :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Almanya'dan Türkiye'yi normal telefonla ararken özel ön kod numaraları kullanınca zaten dakikası 2-3 cent'e geliyor, gittikçe de ucuzluyor. Bazı ülkeler şu anda 1 cent, hatta 0,3 cent (dakikası). Çok şaşırılacak bir şey değil yani. Bakarsınız ilerde telefon toptan kalkar. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bedava konuşma olayı sadec"e şehir içi hatlarda ve ikinci client ile oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 boşver çıkmasın thrid party seçeneği sen yine menu-options dan soldan Network 1'i seçip aynı bilgileri girebilirsin. şöyle bişi olcek; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oy oy saolasin bilader sabahtan beri konusuyom cok sekil oldu bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 arkadasım o verdıgın programa kayıt olucakmıyız basta ? Ben ne yaptıysam bu alamdım ayarlar ksımında bu networks kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 thx rahan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 önemli deel, @Multeci; yok hayır üye falan olamayacaksın fireflya, nerde kaldığını nesini ayarlayamadığını söylersen ancak yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eooooeee şimdi karizmayı çok pis çizdirecem ama gençler ben yanlış dosya upload etmişim. doğrusu budur :) http://rapidshare.de/files/16112330/firefly_thid_party.zip.html [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 06:56 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 :P valla cizdirdin...Bende diyorum nerde bu ayarlar.Sayende diger programın ustası olduk. Bu arada tesekkur ederım.Barız bır bıcımde duzelme oldu. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 10:19 tarihinde, Multeci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 10 euro ekledim ben de voipstunt'a, sabahtan beri milleti arayıp duruyorum uhhauhau çok güzel bir şey ya. benim headset de tabii şukela (plantronics), valla telefondan daha iyiymiş karşı tarafın dediğine göre lol. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 10:31 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 rahatsız edilmesini istediğiniz numaraları özel mesajla gönderiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende plantronics almıstım.Zaten skype fılanda onerıyordu bu headsetlerı.Gercekten kalıtesı ınanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar