Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Evet bu grupla aynı ismi taşıyan, grubu anlatan ama aynı zamanda da kübadaki hayatı inceleyen bir film var arkadaşlar.. seyreden, elinde olan, bulunduran var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 filmi bilmiyoum ama cok guzel küba şarkıları yapıyo gurup .. dinelemnizi öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 var bende çok güzel bi filmdir. wim wenders bu grubun adını dünyaya duyuran kişidir bi bakıma, filmden sonra çok daha meşhur olmuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aaa, çok severim ya ksn izlemem lzm tam ismi buena vista social club'mıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 evt gercek isim ne arkadaslar ne die arıyalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 gerçek isim bu.. netten buldum indirdim e muleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 saoalasın valla grubu cok sevmeme ragmen bilmiordum filmi acil bulmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar