Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

florasan lamba ses çıkartıyor

karakedi

Öne çıkan mesajlar

odamdaki florasan lamba ses çıkartıyor. çok rahatsız edici, sürekli bir vinlama var tepemde. hatt baş agrısı yapıyor. bundan kurtulmanın yolu nedir? eskiden ses falan çıkartmazdı bu zımbırtı. florasan lamlarını yeniledim hala ses çıkartıyor.

sigortasından mıdır nedir? bir bilen var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

florasandan memnunum, beyaz ışık veriyor. normalde sessiz ama benimkinin vızıldayacagı tuttu. sinir yapıyor insan.

korku filmindeymişim gibi tepemde sürekli bi vızıltı.

döndürme ile ilgili degil, döndürdüm her türlü. onla ilgili olsa coktan susardı.

lambanın ömrü demişde, yeni degiştirdim florasan tüplerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakedi çok kötü bi haberim var ama o ses kesilmiyor. Şu bitane küçük tüp var starter, onu değiştir. O da olmazsa senin dediğin ses florasanın kendi sesi. Malesef florasanların böyle bir sesi var. Küçük modellerinde değil ama büyük tavan modellerinde felaket. Hele gece yatarken açıksa çok bariz duyarsın.
Balkonda atölyede var, 4 tane hemde (severim aydınlık alanı.) kısık seslere takıntımda vardır bilgisayarı tekmelerim hep sussun diye (1-2 defa ekran kartı kaydı yerinden sapıttı bilgisayar:) ) seslerini kesmeyi hala beceremedim.
Lambaları kaliteli al, starteri kaliteli al (hane şu en başta çalışırken hafif parlıyan zamazingo, tüp gibi.) hala ses yapıyorsa şu ekonomik ampüller var, onlardan al.
Zaten florasan migren tetikler, baş ağrısı yapar ve insanı aniden yorduğu, mutsuz yaptığını bilirim. Hele hem beyaz hem beyaz ışıklı ortamda çok belli olan birşey bu. İçeri girer girmez üstünüze bi yorgunluk çöküyo.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizde florasan kullanıyoruz aynen philips hepsi gece gündüz çıt yok.
bazen zırnnn diye ses çıkarıyo titriyo boguk bi seste çok hassas bi şekilde sağa sola döndürme yönetmiyle sesi pıt kesliyor.
starter ya da lambadan çıkmıyo zaten ses içindeki balans'dan geliyo.
onun watt ı düşükse taktıgın florasana göre belki o zamanda ses yapar ama bu seferde parlaklıgı net olmaz ışık titrer

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 23:36 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sigorta evin kapısına yakın olur:p florasanın 2 tane parçası var bi starter bide lambası light saber gibi olan:D hatta starteri sökerseniz içinde bi ampülün etrafına sarılı bisürü parlak civildek metal renkli kağıt görüceksiniz:p

Karakedi bak aikido salonunda başka bi derste birisi kendo yaparken katana ile florasanı ikiye ayırmış, çok stres aldığını ve rahatlattığı söyleniyor. Bilemiyorum yani, tahrik etmiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sopa buldum onunla dürtüyorum aleti zaten
ama sesi kesilecegine artıyor, küfür ediyo sanırım ;)

balans nedir ya bide bu cıktı,
+ lightsaber
+ starter
bunların dısında bide ortada beyaz bunları birleştiren bişi var işte metalik,

o metalik hedenin içerisinde mi oluyor balans denilen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...