Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yeni baslik icin kusura bakmayin ama digeri eski sistemden kalmaydi signaturelar kayik falan. Efendim her persembe gecesi saat 12 de, Sabanci Universitesi Radyosu, RadyoSU'da Room 101 adli programda Gothic ve Semfonik Metal caliyorum. Saatin ileriligi sebebiyle, eskiden caldigimin aksine mümkün oldugunca hafif caliyorum ve farkettim ki bu sekilde benim de daha cok hosuma gidiyor playlist. Dinleyiniz : ) www.radyosu.org[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:45 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 afis cok basarısız pls, sagını solunu kesmen hic iyi olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 o resim oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yalnız geyik falan da, oransız olması harbi rahatsız etti, simetri hastalıgım var galiba. bir de en son gothica idi, fazla mı geriden geliyorum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Resim Royo'nun Mother Earth adli resmi Jester Bey edik: abi bak haç yapiyo yani sanirim o anlamla yapilmis. hatta biraz daha zorlarsak o hatun mother earth iste, hristiyanlikla birlikte paganizmden uzaklasiliyor dünyaya felaket geliyor doga ana kaniyor vs. diye yorumlayabiliriz : p gothica baya önceydi abi gecen dönem basinda Room 101'a cevirdim. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:50 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 farkettim haç olduğunu da, ortada olsaymış keşke :) tek bildigim mother earth de within temptation :P başarılar bu arada, sunterra falan çalarsın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 tamamdir, sana Sunterra - Somewhere geliyo o zaman : ) istek yapabilirsin bu arada burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 said: eskiden caldigimin aksine mümkün oldugunca hafif caliyorum ve farkettim ki bu sekilde benim de daha cok hosuma gidiyor bu sabah hum 202 de "bizim gibi black metalciye ters değil mi abi bunlar" diyen bir adamın sozculerimi yukarda yazanlar,pis poser, çakma blekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 napiyim olm, paso isa mozaigi incelemekten uzun bi süre black dinleyemicem, hayatimizi kararttilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ben mumkunse burdan sevdiklerime ayreondan bişarki istiyorum, secim sizin olsun ayrıca bi ara actım-sen "geliyo istek yazınca- arabesk cıktı korktum kapadım [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 23:44 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ahah ya arabesk programi uzais bugün icin, böyle garip bisey oldu : ) dinleyin, dinletin efendim. Su anda calan : Sunterra - Somewhere bu arada ayreon ne ya? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 anthony lucassen mi ne ole bi elemanın grubuydu,çalma ama,leş =P [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:25 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eskiden daha sert çalarken daha iyiydi sanki.hiç olmassa aralara atsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 abi sarki kalmadigini farkettim zaten bugün, tirt bi program oldu biraz. haftayadan itibaren yardiricam tekrar, olmuyo böyle ilk program cok iyiydi de gothic yavas asrki kalmadi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben bi ara him duydum galiba arada:) yine radyolar mı karişti acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 istek geldi ya, sorma : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hersey hayranlarım için diyosun;) ehuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar