Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebay'den ikinci el alınan eşya bozuk çıkarsa...


Mirage

Öne çıkan mesajlar

haklarımız nelerdir?

Ebay'den 45 euro verip, gitar için ikinci el crybaby wahwah pedalı aldım. Para havalesini yaptıktan 6 gün sonra elime geçti, ama çalışmıyor. Alet de toz içinde ve çok kötü kullanılmış belli.

Adama mail attım böyle böyle bu alet çalışmıyor diye, ama daha yeni attım, cevap gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum.

Aletin ebay sayfasında nerdeyse her ikinci el ürünün sayfasında yazdığı gibi "geri alınmaz, garantisi yok" gibi şeyler yazıyordu. Ama sonuçta adam parayı alıp, ikinci el aleti yollarsa bu yasal olmasa gerek. Ne yapmak lazım bu durumda? Şu an adamdan yanıt bekliyorum ama yapabileceğim şeyleri bileyim. Ebay bu durumlarda yardımcı oluyor mu? Adam 2002'den beri üye, 25'te 25'te pozitif not almıştı.

Aha bu da aldığım aletin ebay sayfası: tıkınız (Almanya'da yaşadığım için ebay.de ve yazılar Almanca)

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:56 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pek birşey yapma şansın yok malesef. Çalışır durumda yada temiz olduğunu bile belirtmemiş ilan tanımında. Sadece "Betrieb per Netzteil (nicht im Lieferumfang enthalten) oder 9V-Block " demiş ama buda çalışır durumda olduğunu gösterir netlikte birşey değil. Sadece ufak bir teknik detay vermiş.. Auction detaylarını iyi okumak lazım çünkü çok ince laf cambazlıkları yapılabiliyor.. Yani sadece feedback yeterli bir kriter değil.

Bu arada benim wah pedalımdan olduğundan sorayim,in-out kablolarını ters bağlamış olma olasılığın varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iki şekilde de denedim, fazla kombinasyonu yok zaten. Pazartesi bir müzik dükkanına götürüp deneteceğim, belki benim kablolarda sorun vardır. Kablolarda sorun vardır diyorum da, alet kapalıyken amfiden ses geldiğine göre kablolarda sorun olamaz herhalde. Arka tarafına basıyorum, klik sesi geliyor, sonra tık yok alette. Adamdan cevap geldi bu arada, yollamadan bir gün önce denedim alette sorun yok diyor. O da senin dediğin gibi kabloları taktığın yere dikkat et demiş. =/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...