RedBullBursa Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Arkadaşlar bende CT_Raid in 1.51 Versionu var yalnız yüklü ama kullanmayı bilmiyorum ve sadece master looterlık yapmak için kullanıcam ama komutları bilmiyorum yani millete nası sıra verilicek 15 kişiye zar atımı nası çıkartılıcak 15 kişi arasında ffa zar nası atılıcak hiç bişiy bilmiyorum bi yardımcı olup komutları açıklayıcı bi şekilde yazarsanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 /roll 15 yaparsın hangi sayı çıkarsa o adama verirsin eşyayı.en güzel yöntem bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 abi bu olmaz komutları öğrenmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Komutları bilmiyorum ama bir itemı random dagıtacagın zaman /roo raidsayısı uygulaması bence en guzeli yani 40 kişi iseniz /roll 40 diyip diyelim gelen 23. 23kişye vermek daha mantıklı oluyor bence ctraidle falan ugrasmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 mesela ne komutu ? /rahelp ayzarsan gereken komutları açıklamalarıyla beraber söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Abi tam ingilizce yok bende komutları bi yazı verin şey komutları işte 15 kişi arasında ffa zar atma bide millete numara verme gerekiyo bana bitek hani millete itemi gösterip 15 kişi arasında zar atıyosunya herkesin ismi ve numaraları çıkıyo o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yanlış anlamadıysam aradığın özellik 'raid roll', yani CTRaidAssist'le pek alakası yok. Programı buradan indirebilirsin. /rr komutuyla da raiddeki kişiler arasından rasgele birisi seçiliyor işte. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:44 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hehe işte bu saolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 CTRaid asist bende addonun içine actım fakat hala oyuna gırdıgımde addonlarda goremıyorum ne yapmam lazım reload addons falan gibi bir seymı yapmak lazım ole ise nereden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Arkadaşlar bu konuda (CT Raid) benimde bir sorum olucak?: Bizim guild CT Raid' i zorunlu tutuyor ama (ing. az olduğu için) neden olduğunu anlamadım ve soramadım. Eminim sizde de böyle zorunlu tutanlar vardır, sebebi nedir acaba? Bende CT Raid yüklü ve raid penceresini açtığımda sağ üst kısmında "check all" tarzında bi işaretleme kısmı vardı. O kısmı işaretlediğimde tüm parti elemanlarını ekranımda görebiliyorum ve mage olduğum için int buff verme olayı harici ne işe yarar anlıyamadım... Bilgi ve yardımlarınızı /help liyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 /roll 40 komutu bazen problem cıkarabiliyor çünkü raid sıralamasının kişiden kişiye deişebildiğine şahit oldum dün. Scholo da roll atılıo devamlı bana gelcek şey başkasına gidiodu dedim ya ben 7 gözüküorum burda sonra herkeste farklı farklı gözüktüğü ortaya çıktı kimse sesini çıkarmıomuş. Shard geldi bana sevindim sora =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar