Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CT_Raid Acil Yardım Pls!!!!!

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bende CT_Raid in 1.51 Versionu var yalnız yüklü ama kullanmayı bilmiyorum ve sadece master looterlık yapmak için kullanıcam ama komutları bilmiyorum yani millete nası sıra verilicek 15 kişiye zar atımı nası çıkartılıcak 15 kişi arasında ffa zar nası atılıcak hiç bişiy bilmiyorum bi yardımcı olup komutları açıklayıcı bi şekilde yazarsanız sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu konuda (CT Raid) benimde bir sorum olucak?:

Bizim guild CT Raid' i zorunlu tutuyor ama (ing. az olduğu için) neden olduğunu anlamadım ve soramadım. Eminim sizde de böyle zorunlu tutanlar vardır, sebebi nedir acaba?

Bende CT Raid yüklü ve raid penceresini açtığımda sağ üst kısmında "check all" tarzında bi işaretleme kısmı vardı. O kısmı işaretlediğimde tüm parti elemanlarını ekranımda görebiliyorum ve mage olduğum için int buff verme olayı harici ne işe yarar anlıyamadım...

Bilgi ve yardımlarınızı /help liyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

/roll 40 komutu bazen problem cıkarabiliyor çünkü raid sıralamasının kişiden kişiye deişebildiğine şahit oldum dün. Scholo da roll atılıo devamlı bana gelcek şey başkasına gidiodu dedim ya ben 7 gözüküorum burda sonra herkeste farklı farklı gözüktüğü ortaya çıktı kimse sesini çıkarmıomuş. Shard geldi bana sevindim sora =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...