Sonsivri Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ilahi adalet işte, etme bulma dünyası. o kadar zamandır yeşil cüce dediniz alın size interwar, savaşta görürüm ben kel kimmiş diye, el morad büyücüleri eminim anlarlar durumumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 diycek bisey bulamıyorum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yalan mı söyledik, iftira mı attık? Gerçekler acıdır kabullenin bunu :S [spo]löl[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 human mage gordugum zaman oyundan tiksiniyorum complete giyer prieste benzer fln yeşil kel kafa rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kel kafalı yeşil cüce mi puhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ayrıca human male mage complete giydigi zaman hiç de prieste benzemio manyak duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 walla human sin ve warior dan gerisi igrenc 1 goruntu bide elixir alıyolar ellerine warior gibi oluyo ama karus complete tipi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 karus işte naparsın her türlü Rulazzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Humanım.. Ve Acık Gorusumu Soyleyeyim.. Human Female Mage With Complate Set - Tartışılmaz Güzellik Human Male Mage With Complate Set - Travesti Gibi Duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Orc rulz human sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sanada Sunu Soyleyeyim.. Elmorad Rogue With Shell Set - Oyundaki En Yakısıklı Char Karus Rogue With Shell Set - Pişik Yapmiş Gibi Koşan Şekilsiz Mahluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 tip falan hikaye ya icraat oldukdan sonra item saglam oldukdan sonra human karus farketmez onemli olan iyi oynamak gorunmek degil mankenmi bunlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Göz zevki diye bişey var ama dimağğğğ. *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya tabikide boş bakmadım boş baksaydın seni ertesi hafta hatırlamazdım cevabım bu kadar. öyle topic böyle cevap AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya ayni sey hic bisi farketmio tek ekran biraz daha assada oldugu icin boy yuzunden aoe skillerinde sorun yasayabilir yeni oynayanlar baska ha kel ha sacli bisi farketmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yok ya fark edio... Mesela Karus assasinim war yürürken human mage görünce allah ezik deyip dalıyom.. ama bi kere hiç unutmam arkadasın human warrioruyla oynuyodum Areste.. bowl 12 den kalabalık gidioz böle laylaylom. ortalara geldik.. orda bi agaç war. agacın arkasından 6 tane cüce cıktı :D Ellerini kaldırdılar havaya dedim aha s.. tuttuk. hayatım film gibi gozlerimin onunden gecti. sonrada 6 nova + 1 meteorun etkisiyle bowl 12 dümdüz oldu.. o gün bu gündür korkarım karus magelerden. neyse allahtan bende karusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Kel başa şimşir tarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 geçenlerde cz de insanların town a dogru tam bowl önüne geldim baktım yazılar geliyo :) durdum saqıma soluma bakıyorum nerde bu millet die bowl önünün tam karsındakı agacın ıcınde bir sürü cüce duruyo :D durdum yanlarında oturdum :) dedim partyde yer varmı cüceler..biri ordan atladı hemen ayı gibi adamsın cıksana kardesim yakalatıcaksın bizi die :D dedim party atın koruyayım sizi die :D adamların yanından gittim bowl önünde oturdum cüceler bir cıktılar adamların karsılarına bir sürü kişi mefta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar