AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Birkaç gündür bu nedenden dolayı epey banlanan oldu. Oldu da, ne ki bu? Tos violation ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Terms Of Use Yani Kullanim Sözlesmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 256 acıklarmısın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kural çignedigi için banladı gibi bişi demek yani dupe/kosp/makro/glitch falan diye ayrı ayrı belirtmiyoda kural çignedi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Açıklamalar için teşekkür ederim. Bubba ( yada diğer arkadaşlar), ben hala macronun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Hazır başlamışken bunu anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 macro bi program ayarlıosun o kendi kendine 7/24 kesio sen de hemen 70 oluosun xD ben kullanmadım iç tam nasıl çalışır fln bilmiom ama kısaca böle ultima da vardı^^ ultimada bi de ghost mouse kullanıodum acaba hackshieldi geçermi o pot yaparken deli oluomda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bildiğim kadarıyla o program kosp. Macro başka bir şey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Klavye'den parmakla yapacagin isi her ne ile yaparsan o makro oluyor. Klavyenin "z" tusu ile bir sey yapiyorsun diyelim. Sen "z" tusuna bir kibrit çöpü sokup bilgisayarin basindan kalkarsan o kibrit çöpü makro aleti oluyor. kosp,koxp,kohack,mohack,actools,autohotkey ve bilimum bu tür program ve programciklar da makro aleti oluyor ve TOS'a aykiri seylerden sayiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu banlananlarin affi yoktur die de boyna yazi geciorlar ama ne hikmetse 2 ay sona acilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Kosp gayet iyi kullanışlı bir programdır. kimileri afra tafra yapar. kullanmayı sevmezler. madem ki oyuncular 1 günde lvl 70 oluyo mademki millet dupe yapıyo , durum böyle olunca kosp sonuna kadar mübahtır. hiç olmasa gm emmi yakalayınca banlıyo dupe yapanlar ve illegal yoldan lvl alanlara bişey olmuyor. artık bırakın kospçularla uğraşmayı herkez işine baksın. her koyun kendi bacağından asılır. k2network e aylık 20 dolar vericeğime kosp paşa gibi kasarım ban yersemde buraya kadarmış der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @mqkosu agamısın demicem ölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 TOS = Term Of Services = Kullanıcı Sözleşmesi Yani Oyuna Uye Olurken Kabul Ettiginiz Şartlar.. ßu Şartlarin İhlali Ceza Sebebi Ve Macro / Kosp ßunlardan Birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @mqkosu dupe yapanami bise olmuyor ? Haklısın Dupe Yapana Birsey Olmuyor Olabilir.. ama BirGun Seninde Tezgahtan Satın Aldıgın Itemlerle Birlikte Dupe Wipede Drop İtemlerinde Silinirse O Zaman Tekrar Konurusus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Benim dropladığım abyss blessing silinmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 HicBsi Demicem AbysBlessing Yine Tamam. Dex4 Yuzugumden Ne İstediler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 waz geçtim :P tos u buraya koymaktan çok uzun forumda aşırı yükleme yapior :P registeration da war www.knightonlineworld.com :q [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:42 tarihinde, Miqrop_AmidoN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar