Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOS Violation ?????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
macro bi program ayarlıosun o kendi kendine 7/24 kesio sen de hemen 70 oluosun xD
ben kullanmadım iç tam nasıl çalışır fln bilmiom ama kısaca böle ultima da vardı^^
ultimada bi de ghost mouse kullanıodum acaba hackshieldi geçermi o pot yaparken deli oluomda:P
Mesaj tarihi:
Klavye'den parmakla yapacagin isi her ne ile yaparsan o makro oluyor.
Klavyenin "z" tusu ile bir sey yapiyorsun diyelim.
Sen "z" tusuna bir kibrit çöpü sokup bilgisayarin basindan kalkarsan o kibrit çöpü makro aleti oluyor.
kosp,koxp,kohack,mohack,actools,autohotkey ve bilimum bu tür program ve programciklar da makro aleti oluyor ve TOS'a aykiri seylerden sayiliyor.
Mesaj tarihi:
Kosp gayet iyi kullanışlı bir programdır. kimileri afra tafra yapar. kullanmayı sevmezler. madem ki oyuncular 1 günde lvl 70 oluyo mademki millet dupe yapıyo , durum böyle olunca kosp sonuna kadar mübahtır. hiç olmasa gm emmi yakalayınca banlıyo dupe yapanlar ve illegal yoldan lvl alanlara bişey olmuyor. artık bırakın kospçularla uğraşmayı herkez işine baksın. her koyun kendi bacağından asılır. k2network e aylık 20 dolar vericeğime kosp paşa gibi kasarım ban yersemde buraya kadarmış der geçerim.
Mesaj tarihi:
TOS = Term Of Services = Kullanıcı Sözleşmesi

Yani Oyuna Uye Olurken Kabul Ettiginiz Şartlar.. ßu Şartlarin İhlali Ceza Sebebi Ve Macro / Kosp ßunlardan Birisi...
Mesaj tarihi:
@mqkosu dupe yapanami bise olmuyor ? Haklısın Dupe Yapana Birsey Olmuyor Olabilir.. ama BirGun Seninde Tezgahtan Satın Aldıgın Itemlerle Birlikte Dupe Wipede Drop İtemlerinde Silinirse O Zaman Tekrar Konurusus..
Mesaj tarihi:
waz geçtim :P tos u buraya koymaktan çok uzun forumda aşırı yükleme yapior :P
registeration da war
www.knightonlineworld.com :q

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:42 tarihinde, Miqrop_AmidoN tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...