jarjar Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öyle arada çektiğim hoşuma giden birkaç anı paylaşayım dedim hemde yorumlarınız varsa onlarıda duymuş olurum birinci ve ikinci fotoğraflarda photoshopta biraz ton açtım ama üçüncüsünde gölgelendirmelerle de oynadım onda daha fazla teknoloji var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 çok leziz olmuşlar. en çok birinciyi sevdim. photoshopla efekt uygulamak kötü bişey değil eyer ki makinan dijitalse zaten bunu yapmak zorundasın. çünki eski tip makaralı makinelerde filmleri yıkarken curves ayarı tadında bişilerde yapıosun iter istemez. ama dijitalde böle bişeyi ancak ps gibi programlarla yapabileceğinden bu şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 1. fotoğraf hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 1. fotograftaki düşünce hoş ayakkabılar kolpa:) 2. foto orjinal ve mantıksız olmasına rağmen insana değişik duygular uyandırıyor 3.sü fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 basta 1.cıyı begendım.sora bı anlam ıfade etmedı.gorsellıkten baska. 2.cı de bana yanlızlıgı anlatıyomus gıbı geldı.ole zaten sanırım.tek bır mandalın gozunden bakıyomus gıbı geldı. 2.ıyı. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 02:28 tarihinde, Deniz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 deniz güzel bi bakış açısı. ben öyle düşünmemiştim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 şok şeker olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 arkadaşlar teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için said: 1. fotograftaki düşünce hoş ayakkabılar kolpa:) hade be =) gayet orjinal onlar birde birinci fotoğrafın küçük halini görenler, ne yapıyorsun işiyomusun öyle demişti neyse ki sizden böyle bi yorum gelmedi. Gölgeleri seviyorum, suyun üzerine yada başka bir yere yansımalarını - saflık duygusunu uyandırıyorlar, pürüzsüzlük [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 11:40 tarihinde, jarjar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ikinci fotografı net keskin çekebilseymişsin iyi bişeyler olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar