Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'a Baslasammı Acaba?

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Ya uzun süredir büyük bir çelişkideyim.Zaten MMORPG lere büyük bir ilgim vardır RO dan sonrada dogru düzgün ilgimi ceken bir MMORPG olmadı.Şimdi WoW karıştı işin içine.Yapılan yüceltmelerin tebriklerin yanında aynı orandada begenmemeler var.Bu yüzden kararsızım WoW a baslayıp baslamamak için.Sonucta az para degil oyun.Birde her ay düzenli aylıgı var.Karsılıgını veriyormu diye merak ediyoyorum.Sizce gercekten degermi bu oyunu oynamaya?Benim bir MMORPG den bekledigim en önemli sey güzel bir sohbet ortami,roleplay,ve hep level level demeyen playerlar olur genelde.Ve oyuncunun emeginin karsiligini veren bir sistem.Level ın oyunda o kadar fazla öneminin olmamasını dilerim.Tabi ki levelın önemli olmaması imkansız.Buda biraz playerlara baglı.Sizce WoW karsılıgını veriyormu? ve WoW bana uygun bir oyunmu?
Sosyal ağlarda paylaş

RO dedin ragnarok ise bende ilk onu oynardım sonradan wow un US ilk betayı oynadım ragnarok un wow un yanında 0 bile etmiceği doğrudur :) ama çok bağımlılık yapar sölim başlamanı öneririm ya baya baya keyifli bi oyundur :) en azından benim için öle
Sosyal ağlarda paylaş

begenmeyenler genelde baska mmo larda onceden hatiri sayilir bir miktar deneyimi olan insanlar.

ilk adam gibi online oyunu RO olan birisi icin (o oyuna mmorpg demeye dilim varmiyor, online oyun diyelim, kesinlikle kisisel almayin, oyun mmo degil aslinda sebep o) WoW cok zengin icerikli bir gercek ilk deneme olacaktir, begeneceginizi saniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

işte d&d yi bişe sanan adamın yorumları pişman olmuş
(masaüstüne laf yok...mmo sunu kastediorum)

Sahsen patch konusunda size takılmıyorum, hızlı olmak bir yana, daha yavaş olamazdı. Oyun betadan release edildi zaten, report edilen o kadar bug çözümlenmeden oyun olduğu gibi piyasaya sürüldü (bkz. redwillow, tempest) ve max. level sınırı 10 olarak release edildi, aynen betadaki gibi, oyunda, gercekten oturup gunde 4-5 saat oynayan biri icin, yaklasik 1-1.5 hafta demektir. Boyle dusunurseniz oyuna acilen bir patch gerekiyordu, ki bu sadece yeni instancelar değil, level sınırının artmasını da iceriyodu. Şu an forumlar "level 10 simdi napicaz" threadleriyle dolmuş durumda. Şahsen level 8 paladin yaptım yaklasık 1 hafta oldu, sirf hizli gitmiyim diye 3 tane daha alt açtım, lvl 4 sorc, lvl 4 barb, lvl 4 rogue oldu. Bu gidişle patch e kadar 4 tane level 10 olucak. Bazıları yakında bir patch cikartılıp sınırın level 12 e çekilceğini söylüyor ama 2 level demek MAX 1 hafta demek. Boyle boyle sacma bir release yaptıklarını anlamadım, tahminimce maddi sorunlardan dolayı yaptılar, ya oyle release ediceklerdi, yada hic release edemiyceklerdi. (bunu söleen ben diilim mmo genel forumlarında dreamfury)
Sosyal ağlarda paylaş

Pent. e katılıorum . Benim için wow 2 ay once bitti, wow mukemmel bi oyun deil ama en iisi :)

Wow a baslanır mı bence baslanmaz gereksiz bi oyun boş zamanım var gunde 10 saat vakit oldururum diosan 100 milyon verip bi başlangıç her ay da 21 milyon verip bunun devamını getirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun problemi devamlı hareket halinde olma gerekliliğin çünkü bg ye girmezsen rank düşer/ instance yapmazsan herkes uçar sen geride kalırsın korkuları oluyor bunun yanında prof. lar da insana lvl 40 üstü para kazandırmaya başlayınca ve 40 üstünde bile instance dan alabildiğin parayı alamadıını görünce o zaman haliyle insan huzurlu rp ortamını bi kenara bırakıp sadece lvl/item üzerine çaba sarfediyo. Casual gamer oyunu yane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...