MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 selam beyler bayanlar artık neyse , aranızda bu yeni sayılcak death-trash arası metal yapan grubu dinleyen varmı ? ingiliz bi arkadaşım sayesinde öğrendim , biraz araştırdım ve bayağı bir şarkısını indirdim , ve bayağı sevdim , hızlı ve öfkeli gibi gaz bir havası var , 2003 te ilk albümlerini , 2005 te 2. ve 2006 nisanındada 3. yü çıkaracaklarmış... birkaç konser vermişler ve çoğu grubun konserinde ön grup olarak çıkmışlar , ayrıca önümüzdeki iron maiden iskandinav turunda ön grup olarak çıkacaklarmış... bayağı güzel dinlemediyseniz Requiem , Pull harder on the strings of your martyr , Washing me away in tides şarkılarını denemenizi tavsiye ediyorum :) (eğer önceden trivium hakkında bir konu açıldıysa kusra bakmayın arama olmadığından bakamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 boyle mi bi başlık vardı sanırım. hatta: http://forum.paticik.com/konu.php?id=171839 [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 19:11 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ][ [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 19:12 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar