Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Öncelikle bunu nereye hangi bölüme koyacağımı tam kestiremedim konu dışına açtım yanlışsa özür dilerim şimdiden. Dün gece 00:00 sularında showtvnet te yayımlanan haberin ScreenShot'ını koyuyorum yorumu siz yapın. Ben buradaki gibi bir haber görmedim 2 gündür tv de fln yok yanlışsam söyleyin =) Görüyoruzki Reha Muhtar zamanından sonrada performanslarından hiçbişey kaybetmemişler şirket olarak...[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 :lol: lol..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bu ne ya?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 haberi izleye tıkladınmı? bjk zamanındaki istifası olabilir.ole nostaljik haber vs die veriolar bazen salak salak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehem bence lapin olan onlar diil :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bjk zamanı olamaz çünkü sağdaki menüde hoojidonk yazıyor dikkatinizi çekerim..[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yok abi dün anasayfadan werilen haber bu zaten daumu yıldırım (aziz) uğurladı fln da yazıyo bariz atlamışlar tüm türkiye haberi ilk bizden duydu diyebilmek için =D[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 izleyin haberi izleyeceme tıklayıp. sonra lapin olayını tekrar konuşuruz ;) Ahanda link hatta[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 13 September 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 çok ironik bir topic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Pardon ben dial-up 'ım cidden dün gece seyredemedim =) Şimdi baktımda "Asparagas"mış haber EWET BEYLER GÖRÜYORSUNUZ SHOWTVNET'IN YALAN HABERLERİNİ REHA MUHTAR DÖNEMİNDEN SONRA BİLE FAZLA DEĞİŞMEMİŞLER =) *! kendini magmada hisseder =) *[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehue rahanın suçu yokmuş demek :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Daum değil abi o ya .. daum a benzeyen biri.. hemde acayip benziyor..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 "hayret değil mi?" ehe bu kadar kendine güvensiz bi haber mi olur yahu. seyirciye/okuyucuya onaylatma ihtiyacı duymuş adamlar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 zed daum un öle spastik güldüğünü gördün mü ben görmedim walla .. olamaz o daum :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Kingpin sus artık şu konuyu uplama zaten rezillik çıkarmışız =))) Linke tıklayıp haberi seyret walla showtvnet'in ve telekomun gerzekliği telekom ne alaka dicek olursanız buraya hizmet wersin adsl portu wersin alalım werdide almadıkmı aldıkta haberi seretmedikmi =) ben ana sayfadan verilen şok haberin yalancısıyım kardeşim=)[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar