MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya ben XP'den internete bağlanamıyorum ya.Kablonetim var. Bağlandı gösteriyo ama. Pinglemiyo karşı makinayı.Dolayısıyla IP numarası falan alamıyorum.Ama MillenniumEdition dan gayet güzel bağlanıyo. YARDIM EDAN BA!![hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 virus taraması yap. msblast türevi bir virüs bulaşmış olabilir.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hmmm lets tryyyy[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 xp ye ısınamadım gitti 98 rulazz diyen insanlardanim bende :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Xp de sux Me de sux, zaten adamlar Me yi kendilerinin yaptıgını inkar edıolar o derece.. Alın 2000 Proffesional patchlerini de yapın süper olur..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Öne çıkan mesajlar