FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Arkadaşlar bana normalde 1 assasin taş çatlasa spike ile 1300-1400 vuruyor(+8 mirage dagger/shard vs. ile)ama savaş zamanında normal savaş alanında 2k dmg yiyorum üstelik malice/torment vs. de yok(ac scroll var tabiki:P)bunun nedeni nedir?şimdiden tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 benimde dikkatimi çekti savaşda iman gücüylemi gidiyorlar :) iron bow tr bana normalde 800 900 atarken savaşda 1500vurdu omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sana az bile vuruyolar arsi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dmg boost dedikleri mevzu olması gerekiyor. arka arkaya 3 savaş kaybeden taraf 4. savaşta dmg boost alıyor ve % bilmem kaç daha fazla vuruyor. tabi dmg boost olduğu doğruda, kuralının nasıl olduğu muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 taşcı nın ki süper olmuş "iman gücüyle giriyolar" xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar