Wolker Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Her gördüğümde çerkez ethem seni diye güldüğüm kimdir bu aly dostu ethem efendi :) (Metehan Tauren Warrior , Wolker Tauren Druid) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 BL de isen bizim ethemdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bl de isen burning legion topici pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Belirtmeyi unuttum BL özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 konu dışı olacak ama oyuna girebilen var mı. Bende realm list çıkmıyor bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hayir kapali serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizim saatle 12de açılıodu genelde. 12buçuk oldu hala realmlist yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 acildi girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 nereye giriyorsun hala isteyim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ethem kimdir ? Ethem kendini rank kasmaya adamış bir arkadaşımız bazıları onu darkvenue dan bilir ,kendisi öz be öz jandarmadır .... şu anda rank 13 sanırım rank 14 yapmayı düşünmüyor ama bellide olmaz ,yani horde arkadaşlar rahat rahat kasabilirsiniz ,artık afk çekmenize gerek yok karşısında yada önce bg lere spy sokup eğer ethem varsa bg ye girmemezlik etmeyin artık rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 said: yani horde arkadaşlar rahat rahat kasabilirsiniz ,artık afk çekmenize gerek yok karşısında yada önce bg lere spy sokup eğer ethem varsa bg ye girmemezlik etmeyin artık rahat olun lolcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ethem iyi adamdır ama paladini warrior gibi kullanmıyormusnuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o bir efsane o bir critladin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solmyr Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Field Marshal Human paladin Ethem buffsız 27,5 critle gezen kendini warrior zanneden bir arkadaşımız ( Boş zamanlarında Ege üniversitesinde Ziraat mühendisliği okuyor 1982 doğumlu bir abimiz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ehah , rank 13 ama yürüyor sadece , ben henüz bi numarasını görmüş değilim , en son wsg yerlerini belediyeye hizmet niyetine temizliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 tek merak ettiğim horde un hangi team i ona karsı afk cekiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 said: tek merak ettiğim horde un hangi team i ona karsı afk cekiyodu :) tabiki ceken vardır benım bıldıklerımde var ama bu dedıklerım kaybetmekten korktukları ıcın degil zaman kaybından afk cekiorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 benim oynadıgım zamanlarda ethem i sabıt bi takımla gördüğümü hatırlamıyomda ondan meraklandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yok o eskidendi :) simdi kendi raidiyle gidiyor :) jlker flam var ghazada :) oda 13 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ethem'i Severim ben :) 2.5 Ay BG'de hergun karsıma cıktı sonunda gitti :D bu adamın attıgı heal'e uyuz oluyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Dün sabah 6.7 kere yenınce afk ceken sonra bi sansımızı deneyıp 10 kişi def yapıp gene yenilen sonra paso afk ceken ethem bunlar :( artık okadar bezdiki adamlar girip afk cekıolar sonra bi av ye giriyim dedim bide ne goreyim ethemler sıkıntıdan orayı feth etmiş lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 adminlik sisteminin ne zaman döneceğini merak ve huşuyla bekliyorum. yörünge dışı patlaması olabilir forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ethemle hergün savaşiyorum iyi bir paladin ama iyi bir takim lideri değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Herkes Lider Olamaz Kanmarl Vallgaff' ı hatırla --- Kellzeggush'u Hatırla-- Beni Hatırla :D kellz'en iyi idi yanı ben hasta idim o adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ethem i lvl 30 dan beri tanırım jandarmaya aldırtmıstı beni ahh ne günlerdi beee hordeler bize corpse camp yapardı ethemi cağrırdık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar