Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

k gm is it legit?

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

dupemiydi legitmiydi?

benım gidip konustugum kişinin adını sölemem cogu kişi hayrete düşer..ama sölemicem :)

marlo senin dedigin cok dogru bi zamanlar vardı +10 ama bırak +10u suan +8 cok zor piyasada satan cok az sayıda var :)

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 08:22 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

suan dupe varmı bilmiyorum ama piyasadan +8 raptor alıcam korkuyorum geçen seferki gibi olmasın die...geçen sefer aldım dupe cıktı içime oturdu :) suan +6 raptor vardı bende +7 oldu :) onla ve giga ile takılıyorum kısmet olursa +8 yapıcam raptoru kendi raptorum sonucta korkmam :D pazar malı deyil en azından..bi adamla görüştüm +8 raptoru 140ytl satıyo real para ile :D
kovdum :D kendim basıcam :)
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi :) +8 direk gidip raptor almicam +7 raptorları toplicam piyasadan elbet biri +8 olur. öle yapıcam valla baska türlü yolu yoq ne yapiyim :D bisi söle marlo

bu arada 140 ytl dedigim adam 63 Lvl warriorunu 240 ytl satıyo +8 raptoru 140 ytl :D saçmalıga baq

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 08:31 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 3 ay gibi bir zaman önce bi adamın elinde raptor gördüm yanıyodu :) dedim +8 dir pm attım satıyomusun die herif gavur cıktı :P
neyse adamla konustuk bu raptor +9 dedi inanmam dedim trade ile bi gösterdi harbi öle takasa girerim dedi o zaman iste +8 mirage ve rogue +8 chitinler felan istedi :)
ben adama +3 kekuri ile +8 ib veriyim dedim yok dedi benim vericegim itemleride bi arkadastan almıstım dupe die dedim oda dupedir...+9 raptor halen adamın elinde... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...