sonique Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben uzun zamandır oynamıyodum şimdi bi girem dedim arkadaş dedi gel odin de oynayalım güzel oluyo bende zannettim heralde yeni açıldı server neyse odin in oldugu oyunu nerden indirecem orda oynamak istiyoruz bi yardım edin hayrınıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Odin MYKO serverında olması lazım http://www.knight-online.com.my/ Buradan indirebilirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 su an USKO cok populer assinda MYKO arka planda kaldi en azindan Turkiye icin bole MYKO da exp kasmak filam zor olabilir senn icin istersen USKO ya basla ama USKO dada insan delircek noktaya gelebilio bazen item pls clan pls hede plscilerden kafani dinlemek istiosan MYKO daha ii ama party filam bulmak zor olur sanirim orda ben en son oynarken orda dc sorunu almis basini gidiodu 10 dakkada bi dc yiyioduk hala oleyse oynanmaz hos USKO da dc sorunu olmasada bi illegit olma modasidir almis basini gidio yinede sen sec bilemiorum assinda en iisi hic baslamamak gibi gozukuo. http://www.knightonlineworld.com bu da USKO nun sitesi olurda baslamak istersen burdan uyelik alabilir client i download edebilirsin ha bu arada MYKO da XYDONIS | ODIN | DEIMOS USKO da ARES | DIEZ | XIGENON | BERAMUS | CYPHER | OLYMPIA serverlari var. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 04:18 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 eskiden uskoda oynuyodum şimdi birazda digerine bakam bakalom nasılmış ultima oynuyodum knight a geçtim gine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 eğer diyosanki ben illede oynuycam.ben japkoya geç derim japon gibi davran :=) usko çekilmez.myko lagdan geçilmez. sen japkoya başla hem piyasada ucuz cb i 3.5 m e görmüştüm yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ßencede Japon Olalım =) Win Or Die But Never Lose [ Hiroshi Hamashima ] [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 15:35 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar