mumi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 http://img219.imageshack.us/img219/4999/screenshot00677wn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Soldaki BH de biraz çarpılmış duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bunun neresine yorum yapılabilir ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 son 4 aydir ilk defa bu kadar entertaineri bi arada gördüm. arkamda 9-10 tane entertainer dans edip caliyodu. :) bi o kadar da baskalari vardi. bu bh nin üzerindeki armorun tamami mi mando armor yoksa sadece helmet mi? helm disindaki parcalari hep karistiriyorum. :( bu arada famiv de arkada jawa ile dans ediyomus yeni farkettim. :) önümdeki hilkat garibesi hakkinda hic yorum yapmiyorum zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Sadece helm hatta karsilastirma yapmak istersen buraya tikla =P(Belt ve gloves mando. degil) Mutfak degil de cok afedersiniz eskiden smuggler'lar yarr-roch yada buna benzer bir yiyecek yapiyordu =)) hatta ayni ada sahip bir yaratik dahi vardi [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 16:25 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Yaratık Dalyrake idi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 olm mumi dün plc mi yedin ya başka bişi bilmem :) 2miz gruptuk..wraith kestim plc çıktı almak için tıklıycam sadece düşünün..bu arada mumi grp disband ettii..plc nin üstüne tıkladım ama u are not authorısed dedi..tekrar grp olduk gene olmadı..bu sefer açamadım bile lootları görmeyi.. bunun için ticket olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 atsan da kale almazlar, sen bu kadar yaklaş ondan sonra en beklemediğinden darbe ye, bence mumi kasıtlı yapıyo sen oyunda kal diye mandoyu bitirirsen gidersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 lol adam benim yüzümden oyuna döndü :) paşa paşa eq2 oynuyordu..ben swgden başka oyun hayatta oynamam..oynarsam sadece roma total war oynarım..sadece onlar zevk veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ceha eclipse de 3 charın car?? ayrıca bikere giyidirmessen onu bana beddua eder patlatırım elinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya wow , eq2 ve şimdi ddo oynuyorum :D 3 ude bir swg kadar sarmadı ya.Sırf inat ediyorum oynanamamak için birde Swg Takım'a protesto olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sen swg ye bi yeniden başla varya sana heryerimle gülecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hayatta başlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 entertainerlar cogaldi cunku bu arkadaslara lvl gelcek.. sanirm master entertainer lvl90 olcak snra da adamlar herhangi bi combat meslegine respec yapicaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar