Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: axedice, 12 September 2003 00:55 tarihinde demiş ki: Yok valla malkor kardeş olmadı. Hiç komik değildi. Belki bi dahaki sefere.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . non nudity bir sitedir istesem en hardını vere bilirdim[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ahha ordaki garibanlarda yazıolar ordan plz vucudunu goster falan die ahah koptum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 İşte estel bende onu diyorum ama çabuk cevap verme olayı genelde davalarda işe yarayan/kullanılan bişi değil. Hazırcevaplık sadece bağzı duruşmalarda işe yarayabilir, davanın işleyişine göre oda. Gerçek hayatta hiç böyle bir dava duymadığım için bunu diyorum, genelde dizilerde filmlerde falan oluyor öyle şeyler. Elimakbili de örnek olsun diye söyledim, sana hakaret etmek için değil:) Malkor bilader en sertinini versen bile komik olmazdı ki. En fazla yörünge dışı olurdu. Ki yine olabilir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 pişman deilim okadar...[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 carrefour un salaklıgı dillere detanmıs cnm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 zuhuhuhuhuh amuahuahauhauhauah zuhauhauhauha süfer :D[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar