Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Komigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilahiyat ta tavsiyemdir :P

şaka maka 300 puandan aşaa yok

neyse 910.000 liralık bir indirim çok sağlam bir indirimdir

bana marlboro lightı 910.000 lira ucuza verseler havada kaparım

karada içerim öhöm[hline]Şu imzaları kaldırın yaw

bide çöpü kapıcıya verin !!!
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 11 September 2003 23:47 tarihinde demiş ki:
ilki fake, 6.990 'ın 6 sı daha açık renkte diğerlerine göre. 2. si ise güzel :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

+1
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 12 September 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar 5 i 6 yapsalar bile carrefourun salaklığını değiştirmiyor ki. ulan 10.000 indirimden ne hayır gelir ya ? :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

1,2,3 ve 4 de yazabilirlerdi 6 yerine.. o zaman esaslı bir indirim olurdu eh.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 12 September 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+1 neden koyarsınız anlamıyorum kendi fikrini yazsan çokmu kasar

-1 yapalımda eşitlensin[hline]Şu imzaları kaldırın yaw

Mesaj tarihi:
tamam inceledim 6 fake de anlamadım yahu? carfur böyle bişey asmışsa salak bir durum da biri değiştirmişse fotomontaj ile rengi tutturamamış :)[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
Pratik zekalı olmakla sosyal bilimlere yatkın olmak farklı şeylerdir. Ayrıca avukatlık hazır cevaplığa değil, hukuk nosyonuna bakar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Hukuk nosyonun olacak ki sana ve müvekkiline karşı bi argüman geldiğinde "uygun" bir cevap verebilesin. Yoksa gerçek hayatta davalar eli mekbil gibi işlemiyor.

Piknik sepeti : 7 milyon. Yok be o kadar da eski olamaz o resim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Tüm cevaplar orda

nasıl çoğalıyoruz

biz nasıl meydana geldik

hayatın anlamı nedir

Dış güzellik herşey deildir

Ve ayrıca Her gördüğün linke tıklama

Tum cevaplar burda[hline]Şu imzaları kaldırın yaw

Mesaj tarihi:
Yok valla malkor kardeş olmadı. Hiç komik değildi. Belki bi dahaki sefere.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
axe hukuk nosyonunun gereksiz olmadığını söylemedim ayrıca ali makbil izlemiyorum. bu arada hukuk nosyonunu bilmen önemli tabiki fakat hukuk nosyonu içinde bir antitez üretip kendini çabucak savunmanda önemli.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Mesaj tarihi:
gorudgun her linke tıklama dio bide
sen vermişin cevap burda die allam ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

• Yeni Oluştur...