Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Komigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

iki adet resim geldi internetten birisi carrefourun salaklığı bakınız:

Digeri ise penguenden alınmış bir karikatür ki buna çok güldüm

[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 11 September 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
O kadar koca tabelayı hazırladın hiç mi bakmazssın, hadi bakmadın astıkdan sonra da mı dikkatini çekmedi, yok hani çektide düzeltmediysen, biz salak mıyız ? :D

ikincisine laf yok o ayrı bir güzel :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Carrefour'un cok war böle gariplikleri 500.000 yazıo kasada 5.000.000 gelio bi de bn Dracula kitabını 1.250.000 bine almıstım bariz yanlış basmışlar[hline]MKC
EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
winxp ile tv kartından sex alabilen varmı
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 11 September 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
ahaha se rule :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

se ne oluyo? selçuk erdem se karikatüre bidaha bakmanı tavsiye edicem[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P

Mesaj tarihi:
ilki fake, 6.990 'ın 6 sı daha açık renkte diğerlerine göre. 2. si ise güzel :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
  • Admin
Mesaj tarihi:
penguen i seviyorum ya hastasıyım yok böle bişi
krize giriyorum valla görünce bogazdan acaip bi kıkırdama sesi gelerek gülüyorum :)
acaip bi durum söz konusu gülmenin dibine vurduruyo :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 12 September 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar 5 i 6 yapsalar bile carrefourun salaklığını değiştirmiyor ki. ulan 10.000 indirimden ne hayır gelir ya ? :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

6,900 / 5,990 olucak yane
10,000 indirim degil
910 bin lira indirim[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
  • Yeni Oluştur...