Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banlandım ne yapabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkese selam arkadaşlar. ben eslantta milletin üzerine dark mare çektim hepsi yattı. ve banlandım çok pişmanım. oyuna girmeye çalışınca bloke oldunuz müşteri desteğine ulaşın gibi yazılar çıktı. şimdi ne ne yapabilirim? karakterimi kaybetmek istemiyorum özellikle bankadaki eşyalarım için üzülüyorum. nasıl eski üyeliğimi aktifleştiririm. kime ulaşmalıyım bi yardım edermisiniz?
Mesaj tarihi:
İşallah 1 ay yada 3 ay gibi bi sürede banın açılmaz 9999day yazıyodurda gireme serverlara. Sizin gibi adamlar yüzünden oyun bu hale geldi.

Not: BETER OL
Mesaj tarihi:
hakikaten beter ol.umarım banın hiçbir zaman açılmaz. hatta öyle bişey olsun ki yeni account alman bile engellensin, o derece.

not: sen buraya yazma yürekliliğini göstermişsin,bunu sen ve senin gibiler için yazıyorum. inşallah onlarda banlanır.
Mesaj tarihi:
leave senin itemlerini yazabilirmisin merak ettim :)
çünki önüme ne zaman cıksan arkanda heallsiz dolasmıyosun :) he bide debuffersiz :D
sana tam vurucam bi bakıyorum malice,torment,debuf :) ne yapıcagımı şaşırıyorum önümde tek sen varken bi bakıyorum arkandan priestler cıkıyo hortluyolarmı ne
Mesaj tarihi:
yav çarımı alsınlarda bankamı geri versinler :D:D
onların olsun çar gider başka açarım ama yazık oldu adamıma. eğer vermezlerse çarımı gidip bu sefer atross çekerim GM lere zuahahahah:D
Mesaj tarihi:
uleyn ne anlarsın oraya yok DM çekince yok troll çekince adam ölünce eline ne geçicek sana 50 np mi vercekte adamı öldürmeye çalışıon orda?
inş. ban açılmaz .bunların yasak olduğunu biliyorsun madem neden yapıyorsunuz hala?
sonrada banlandım ne yapabilirim die 15418257 kere topic açarsınız pff
Mesaj tarihi:
Ya sabır sen dm çek sonra ban ye sonra buraya yaz sonra yardım etsiler sonra banın açılsın sonra sen gene dm çek oyunun içine et. Kardeşim sen oynama ya hatta senin gibiler oynamasın oyunun içine ettiniz ulan orada kasan adam kaç saatini vererek kasıyor belki uykusundan fedakarlık diyor ama senin gibi kendini bilmez biri yüzünden bütün emekleri boşa gidiyor ulan adammısın sen....
  • Yeni Oluştur...