Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banlandım ne yapabilirim?

franceskototti

Öne çıkan mesajlar

herkese selam arkadaşlar. ben eslantta milletin üzerine dark mare çektim hepsi yattı. ve banlandım çok pişmanım. oyuna girmeye çalışınca bloke oldunuz müşteri desteğine ulaşın gibi yazılar çıktı. şimdi ne ne yapabilirim? karakterimi kaybetmek istemiyorum özellikle bankadaki eşyalarım için üzülüyorum. nasıl eski üyeliğimi aktifleştiririm. kime ulaşmalıyım bi yardım edermisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

leave senin itemlerini yazabilirmisin merak ettim :)
çünki önüme ne zaman cıksan arkanda heallsiz dolasmıyosun :) he bide debuffersiz :D
sana tam vurucam bi bakıyorum malice,torment,debuf :) ne yapıcagımı şaşırıyorum önümde tek sen varken bi bakıyorum arkandan priestler cıkıyo hortluyolarmı ne
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sabır sen dm çek sonra ban ye sonra buraya yaz sonra yardım etsiler sonra banın açılsın sonra sen gene dm çek oyunun içine et. Kardeşim sen oynama ya hatta senin gibiler oynamasın oyunun içine ettiniz ulan orada kasan adam kaç saatini vererek kasıyor belki uykusundan fedakarlık diyor ama senin gibi kendini bilmez biri yüzünden bütün emekleri boşa gidiyor ulan adammısın sen....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...