franceskototti Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 herkese selam arkadaşlar. ben eslantta milletin üzerine dark mare çektim hepsi yattı. ve banlandım çok pişmanım. oyuna girmeye çalışınca bloke oldunuz müşteri desteğine ulaşın gibi yazılar çıktı. şimdi ne ne yapabilirim? karakterimi kaybetmek istemiyorum özellikle bankadaki eşyalarım için üzülüyorum. nasıl eski üyeliğimi aktifleştiririm. kime ulaşmalıyım bi yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 keşke senn gibi olan herkes banlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eMrE_uLTrAsLAn +999999999 ama yinede sormus soyleyelim preimum alcaksın sonra siteye login olup mail atcaksın en kısa zamanda cvp gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 pre de bronze pre deil gold pre olacak yoksa cwp biraz zor gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gazlamayın adamı saçma sapan şeylerle. premiumla bitmiyo iş. kaldı ki kaale alıp açmazlarsa premium paranda yanar. ders al bu olaydan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Onlarda sana DM çeksin ödeişin Löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Agamisin sen DM çekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 İşallah 1 ay yada 3 ay gibi bi sürede banın açılmaz 9999day yazıyodurda gireme serverlara. Sizin gibi adamlar yüzünden oyun bu hale geldi. Not: BETER OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bi de patiye yazmış -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hakikaten beter ol.umarım banın hiçbir zaman açılmaz. hatta öyle bişey olsun ki yeni account alman bile engellensin, o derece. not: sen buraya yazma yürekliliğini göstermişsin,bunu sen ve senin gibiler için yazıyorum. inşallah onlarda banlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @256 koptum abi:D:D AGA mısın sen:DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 leave senin itemlerini yazabilirmisin merak ettim :) çünki önüme ne zaman cıksan arkanda heallsiz dolasmıyosun :) he bide debuffersiz :D sana tam vurucam bi bakıyorum malice,torment,debuf :) ne yapıcagımı şaşırıyorum önümde tek sen varken bi bakıyorum arkandan priestler cıkıyo hortluyolarmı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 warrior priestsız olmuyor abi ne yapayım.geceleri bazen tek talılıyorum her zaman malice parasit massive geziyorum,olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ben sadece geceleri demiyorum ki... ne zaman cz de görsem seni daima arkandalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yav çarımı alsınlarda bankamı geri versinler :D:D onların olsun çar gider başka açarım ama yazık oldu adamıma. eğer vermezlerse çarımı gidip bu sefer atross çekerim GM lere zuahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 die pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kafayı yemiş çocuk hala gülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Arada böyle eğlenceli topicler olmasa , hiç gülemicez valla patiyi okurken :D LorDofHmN ve 256 nin espirileri tuttum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 uleyn ne anlarsın oraya yok DM çekince yok troll çekince adam ölünce eline ne geçicek sana 50 np mi vercekte adamı öldürmeye çalışıon orda? inş. ban açılmaz .bunların yasak olduğunu biliyorsun madem neden yapıyorsunuz hala? sonrada banlandım ne yapabilirim die 15418257 kere topic açarsınız pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ya sabır sen dm çek sonra ban ye sonra buraya yaz sonra yardım etsiler sonra banın açılsın sonra sen gene dm çek oyunun içine et. Kardeşim sen oynama ya hatta senin gibiler oynamasın oyunun içine ettiniz ulan orada kasan adam kaç saatini vererek kasıyor belki uykusundan fedakarlık diyor ama senin gibi kendini bilmez biri yüzünden bütün emekleri boşa gidiyor ulan adammısın sen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 beğenemedin mi adamız işte. kardeşim zaten pişman olmuşam ban açılsın yapmam bi daha bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu adam uçmuş bir tek kanatları eksik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tabi canım kesin yapmazsın biliyoruz seni tüm pati ailesi olarak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 []_ (II) []_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bu banlamaların devamını dileriz..hatta ac.cni silmesi lazım gm'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar