Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 arkadaşın annesinin akciğeri su toplamış, böbreklerde iflas etmiş. doktorlar ümit yok falan demişler biraz araştırma yapıyorum bende acaba doktorlar gerçekten olmadığı için mi yoksa, az ihtimal olsa bile yakınlarını daha fazla üzmemek için mi böyle dediğini öğrenmeye çalışıyorum. bu iç organlarda su toplaması ve sonuçları hakkında bilgisi yada deneyimi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu olay, sey gibi cok büyük iç kanamayal hemen hemen aynı şey o yüzden gerçekten ümit az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 akcigerde toplanan suyu cekiyolar igneyle bildigim kadariyla, ama karaciger iflas ettiyse ona care var mi bilmem... bobrekmis, ben nerden karaciger cikardim yav. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:39 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 büyükbabamın akcigerleri su toplamısti ve aldilar suyu, ama kurtulamadı-başka rahatsızliği da varmıydı bilmiyorum da net hatırladıgım cok sık bunun için hastahanede oldugu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bir bilgim yok ama geçmiş olsun... İyileşir umarım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hemen başka doktorada gösterin bence ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 özelden attım...umarım cevap verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 geçmiş olsun çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dağcıların en büyük tehlikesidir mesela (dağdan düşme dışında) Soğuk hava yüzünden düşün vücüd ısısına oranla terleme bla bla tam bilmiyorum o olayları ama aşırı derece soğukta kalan insanin ilk önce ciğerleri kendi öz suyu ile doluyor sonra tüm vücüd bu su ile kaplanarak vücüt içinden boğuluyorsun. Bunu Vertical Limit'te görmüştüm hadi lan demiştim sonra nette 2-3 siteye baktım gerçekmiş :D (öyle yazıyordu.Var mi böyle bir şey ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 merhaba biraz bişii biliyorum sizle paylaşayım akciğerin su toplaması demek kendi özsuyunun hücre dışına çıkması yada akciğer dokusunun hücrelerinin aşırı derecede şişerek balonlaşmasıdır bu durumda şişmiş hücreler ciğere basınç yaparak hava almasını neticede solunum yetmezliğine sebebiyet verir diğer bir durum böbrek te bu olayın olması ilginç fakat solunum yetmezliği kalp yetmezliğine beynin durmasına neticede organlarında yavaş yavaş deforme olmasına yol aaçar üzgünüm durum biraz kötü çok çok çok prof. bi doktor olması lasım bunu iileştirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çok geçmiş olsun umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 akciğeri saran 2 zar var akciğerin su toplaması oraya su girince oluyor ve alınabiliyor ordaki sıvı böbrekte flnda olmuşsa mutemelen başka bir nedenden kaynaklanıyordur yada uzun süredir devam eden bir şikayetin ağırlaşmasıdır valla bu kadar az bilgiyle kim ne dese yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 * iç organlardaki sıvı birikmesinin temel nedenleri aşırı kilo ve kalp yetmezligi ... * zorunlu olmadıkca cekmezler akcigerlerdeki suyu ancak değişik haplarla idrar yoluyla hızlıca vıcuttan attırıyorlar 1-2 haftalıkbır hastane yatıs suresınde... * akcigerlerde biriken su diyaframa yaptıgı baskıdan dolayı kalp krizine sebep olabiliyor... * bobreklerdeki durumu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar