Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Tam olarak Turkiye saati ile savaslarin saat kacda ve hangi tarihde olcagini yazabilirmi >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ayın 18 de saat 23:00 hazır gel party yapcaz xD [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 23:09 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 endless ben hala kayıt olamadım nasıl olcaamı bi pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Power Up store gir sOl üst köşedeki linke tıkla... edit : bilmeyende öğrensin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben girdim hiç bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende orda bi Link açıldı ona tıkladım sadece:).. server war vs vs yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya zaten doluydu notice gecti 100 kişi daha alıncak diye 15 dk da oda doldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben tikladim o hedeye auhauha endless kanka savasda benimle party yapcan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yapcaz kanka tabi eglenek biraz biz karus olarak gircekmisiz rakibimiz human :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 haha ben yine kucuk olcam desene =D sende kel olcan ;P edit: ha bi de ne kadar surcek normal war gibin 2 saat mi? [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bilmiyomli bende oyledir heralde ama cok zevkli olcak xD np kazanılsa daha iyi olurdu dusunsene bizim full 70 lvl adamlar milleti onune katmıs kosuyo arkadas salladıgın novalarla alcagın npyi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 of of bu gun cok guseldi sabahki savas 2k np kastik baskin a kadar sonra biraz dolasdim human haritasinda harpylerdeki suya filam girdim ciktim otlarda tekerlendim ciktim pek pk ya kasmadim dayanamadim ole yesillik gorunce falla karus harritasinda hic yok ole yerler =( [ bu arada ben dedim demi ben girmiom diye basamioz diye ilk girdigim savasda human haritasini bastik heheh (H) ] [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 biz sizin colu gormekden bıktık 3-4 izin veriyoz hevesinizi alın diye biraz etrafı gorun diye ama castleye izin yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hehe yesillik gormedikki orclaro larak gordumu gidip suya filam girioz ben suda takiliodum bi baktim 3~4 orc daha geldi arada poli yi filam gordum uahauha ama eslant gate de az adam kesmedik DeviLRasmuS la xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende yesil cuce olcam bakalım nasıl bir duygu xD 2 saat suruyo diye duydum ex vermesi avantaj cok adam kescez marlo cokkkkkk XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hahaha isalla ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu arada ben 65 olcam %15 bile oldum marlo kas valla :P paticikte cyperdan kimler var acaba bilsek attack yapmayız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 savas olympia ile ares arasinda xD kasma isinede sonra bakcam hic canim exp kasmak istemio simdi >____< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 benim aklımda cyper kalmıs fark yok onlarda yalan olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ahaha eet >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben diez daha cok istiyodum daha cekismeli olması acısından ama olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ares vs Olympia ciddi cok sacma olmus xD adamlarda dd yok bizim sinler yasadi >xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 65+ sinler 1 spikede atcak geriye bisey kalmıycak xD bakalım nolcak durum biraz direnseler zevk alsak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 auhauha falla umarim su human unforgivenable clani karisima cikar savasda acaip kil oluorum alayina >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Öle bi clanmı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar