Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 okulda notlarınızı toplamakta, sonuç çıkarmakta iyide olsak üşendiniz diyelim size yardımcı olabilecek basit bir excel dosyası uamrım seversiniz :) http://rapidshare.de/files/15511026/tembeller_i_in.xls.html [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:46 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 keske biride bi kere bişeyimize cvp yazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tembeller için yazmı$sın ben $ahsen tembell damgası yememek için sağol çok işime yaradı fln demem o yüzdende yazmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 patide tembel yok demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 cevap yazmaya üşencek kadar tembelim (bunu arkadaşıma yazdırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bi kere tembeller için diyip url yi ayarlayamamışsın, hiç bi tembel gidip onu kpyalayıpi rapidshare da 20 saniye bekleyip güvenlik kodu girip, uzantısınıu değiştirip iki tıklamaz arkadaşım tembel diyosun ama neler yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 cevap yazacak kadar da tembeliz. ancak 1 günde yazabildim bu mesajı. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 01:10 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 mesela ben 20 saniye bekleme olayına çok kılım. beklerken hep kaçırıorum çünkü. sora refresh et bişiler yap. üşeniorum yani rapidden bişi indirmeye. yani bleda senin olayın baştan yanlış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bak sen ordaki resimleri çek birleştir bişeyler yap resim koy üşeniyom rapidle uğraşmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu kadar cevap yazacagınıza indirebilirdiniz de :) ben sırf meraktan indirdim lise ile işim coktan bitti ama anlamadım bişey. ya da çalışmıyo işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tembel olduğumu kabul etmiyorum,demek konu benimle ilgili değil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 1. ayar vericem derken şebek olmak var bence cizgiye dikkat edelim :P 2.cisi napiym becermedim url yi :) 3."mecaz" anlam die bisi duymadıysanız bişi diyemicem tembel konusunda . 4 kullanamayan arkadaş için 1. yazili 2 yazili nin altinda 2 ile başlayan satıra yazıcaksınız notlarınızı, ortalama bildiginiz ortalama işte, %15 ise hocanın kanaat notu vermesi halinda olabilecek genel bi sonucu verior size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ne ayarı neyin ayarı millet geyik yapmış işte, neden bu ciddiyet efendim, aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sen hiç konuşma bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya ayar verme bi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hiçbişey vermiyo bu hatta formül falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 şu mesaj bile yazamıcak dereceye gelıyorum bazen tembellik konusunda..hadi tembellik demiyelimde üşengeçlik daha güsel gibin :/ ben bunu niye yazdım onuda bilmiyorum hadi neyse.. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 23:56 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 faste o zmn gittim size yanlış dosyayı upload ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar