Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben bu sene lgs ye giricem ve ilk tercihim st joseph olucak...okul hakkında bi kaç sorum olucak 1-)okulda erkeklerin saçına karışıyolar mı(uzunluk bakımından)? 2-)cep tel falan yasak mı? DeepNot: egitime aç demeyin orayada açtım burada daha çok görülür diye burayada açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 karışmayan okul varsa ben nakil yaptırcam haberim olsn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 artiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 . . . . . . . 87-) Okulda öğretim nasıl? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar