Sphere Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Arkadaşlar bana ne zaman int herosu gelse res kill yiyorum.Nedir bu int herolarından cektigim.Hangi itemi yapacagımı bılmıyorum.Agahim's scepter daki herolara yapıyorum da.Agahim's scepter da olmayan herolarda ne yapıcam ? Dagon yapsam fazla bi etkisi olmuyor. Strenght herolarına Hearts of tarrasque mı yapılır herzaman? Agility herolarına her zaman sange & yasha mı yapılır ?
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 her int herosuna ama her int herosuna guinso yapmak sevaptır.
mutos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hic bir hero icin kesin su yapılacak diye birsey yok.oynadıkca kendine gore taktikler belirleyip,veya karsı takım herolarına karsı anti olabilecek sekilde yapabilirsin. heart of t. demissin iste yapılması sart degil tabiki ama str herosuna yapınca strsinden dolayı fazla olan stri daha bi fazla oluyor artı hp reg. vs de eklenince makbule gececek bir artifact :D
Messor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu sange yasha cok sacma bir item. power threads gibi birşey oldu çıktı. kalksa sevinirim yani herkesin inventoryde gormek baydı. oyun taktiğine çok aykırı, yaratıcılık ve strateji kavramını zedeliyor.
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aslında mom gibi oldu eskiden ucuza mvoe speed alabilecegin ve pt ile stacklenebilecek tek itemdı.. mom yapan yapmayandan hızlı olurdu böylece hem kaçar hem yakalardı.. yasha ve sange&yasha (bu ikisi birbirine eklenir hemde) ile nerdeyse her hero 400 move speedlerle geziyor.. ztn v6 da çoğu heronun move speedleri bariz değiştirildi.. 280-320 arası herolar.. ama karşıdaki 280 sen 320 olunca fark bariz oluyor :) tuttummu keserim olayına döndü iice :(
Öne çıkan mesajlar