Lyrent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 anladığım kadarıyla "sr"yi kötülemiyorlar, metalon'un daha iyi olduğuna inandıklarını söylüyorlar sadece. neyse, dediğim gibi konuyla hiçbir alakam yok, fazla burnumu sokmayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 said: bence metalonda bir sorun var,ilki baska guıld uyelerıne onların guıldlerını kotulemeleri,ikincisi ise buna kanıp gelenlerin guıldlerıne yararlı olacagını dusunmeleri bumudur metalon ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 burası wow genel forumu. yeri burası değil. realm başlığına yazın bu tür şikayet mesajlarını pls. çok zor olmasa gerek bunu anlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 me want teh mod panel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 moderator bi kii rin e basligi kitler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İnsanlar hiçbirşey olmamış gibi guilden çıkmaları gerçekten saygısızlık ben 2 guildide bilmem ama zaten o insanın bu davranışından nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor yani böle insanları anlamak zor oturup konuşmak sebep belirtmek gerekir pat diye çıkılmaz yanlış düşünmüyorum sanırsam. İsterse metalon olsun isterse intermilan ha burda çağırana suç değilde gidene suç bulmak lazım kediyede ciğer versen sahibi unutur 2dk =) [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:39 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 vallahi ben balnazzar'da yabancilarla iyi anla$iyorum ama turkler turklerle anla$amiyor , hayret. arkada$lar deger bilin deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 metalon guildimi caldi, hukumsuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Insanlar istedikleri guilde girerler cikarlar. Bundan once de bashima geldi burada da geldi. Kisaca eger bir oyuncu dkp harcayayak item alip guildden cikiyorsa zaten o itemi hak etmish demektir[Nokta] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bi kez çıkan arkdaşlar aldıkların itemlerin karşılığını vermişse(Dkpsi 0'ın altında değilse)O kişinin gm ile konuşup çıkması normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 wow, uo ya benzemez çizerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu bi oyundu dimi hehe bu arada metalon gelmis eglence baslamıs edit bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Speed yapıyor bu metalon üyeleri ben şahidim , 10 tane rogue nefa ganklemişler speed kök tabi ne kadar ayıp şeyler bunlar hiç yakıştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 editçiler.. daha dün gördüm bunlardan birini. yeni char açtı bugün 100 meycıri adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Alliance a reroll edip bende giricem ama NE Falan var abi orda gay gibi, zegnaya uyar işte tam, eski delikanlı maço, şimdinin pısırık adamı HAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 2700 vuruyorum plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gel griz. beraber yapalim birer char. gnome female ftw =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Zegna uyma sen bunlara alyans bunlar, gel undead var siniri alinmis bol kemikli, kemik suyuna corba yapariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bronx olsa yaparız da zor ehaeua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Şimdi Huseyinin katanasini kim caldi arkadaşlar cikip şurada ben caldim diye söylesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 first post! edit: at least first page! [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 06:38 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ] edit: Damn! T.T [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 06:44 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kara ile konuş dediler de,bekliyoruz hadi bakalım. epic mountsuz char oynamak eziyet gelicek şimdi ama neyse >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 normalini bulamayanlar var, ayip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 valla, baska bir guild gelse "biz mc yi 1 saat 15 dakikada temizliyoruz (yapan var)" dese, ben gecmem mesela :) isterse whisper spamlasin isterse follow a taksin, degismez. guild uyelerin guildi bu kadar takmiyorsa, sorun guilddedir. uzgunum ama guildiniz metalon tarafindan omgwtfbbqpwntlanmis. lutfen yeni karakter acin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bende 3 tane var patla Aqu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar