Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metalon...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anladığım kadarıyla "sr"yi kötülemiyorlar, metalon'un daha iyi olduğuna inandıklarını söylüyorlar sadece.
neyse, dediğim gibi konuyla hiçbir alakam yok, fazla burnumu sokmayayım ben.
Mesaj tarihi:
said:
bence metalonda bir sorun var,ilki baska guıld uyelerıne onların guıldlerını kotulemeleri,ikincisi ise buna kanıp gelenlerin guıldlerıne yararlı olacagını dusunmeleri

bumudur metalon ??
Mesaj tarihi:
İnsanlar hiçbirşey olmamış gibi guilden çıkmaları gerçekten saygısızlık ben 2 guildide bilmem ama zaten o insanın bu davranışından nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor yani böle insanları anlamak zor oturup konuşmak sebep belirtmek gerekir pat diye çıkılmaz yanlış düşünmüyorum sanırsam. İsterse metalon olsun isterse intermilan ha burda çağırana suç değilde gidene suç bulmak lazım kediyede ciğer versen sahibi unutur 2dk =)

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:39 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Insanlar istedikleri guilde girerler cikarlar. Bundan once de bashima geldi burada da geldi.
Kisaca eger bir oyuncu dkp harcayayak item alip guildden cikiyorsa zaten o itemi hak etmish demektir[Nokta]
Mesaj tarihi:
Speed yapıyor bu metalon üyeleri ben şahidim , 10 tane rogue nefa ganklemişler speed kök tabi ne kadar ayıp şeyler bunlar hiç yakıştıramadım..
Mesaj tarihi:
Alliance a reroll edip bende giricem ama NE Falan var abi orda gay gibi, zegnaya uyar işte tam, eski delikanlı maço, şimdinin pısırık adamı HAHA.
Mesaj tarihi:
first post!

edit: at least first page!

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 06:38 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ]

edit: Damn! T.T

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 06:44 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla, baska bir guild gelse "biz mc yi 1 saat 15 dakikada temizliyoruz (yapan var)" dese, ben gecmem mesela :) isterse whisper spamlasin isterse follow a taksin, degismez.

guild uyelerin guildi bu kadar takmiyorsa, sorun guilddedir.

uzgunum ama guildiniz metalon tarafindan omgwtfbbqpwntlanmis. lutfen yeni karakter acin.

:/
  • Yeni Oluştur...