BUst Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 1.cisi National Point nedir ? ,Nei şe yarar ,Level kaçta ve nasıl kazanılır ?... 2.cisi Manner Nei şe yarar ,Level kaçta ve nasıl kazanılır ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bust sen en iyisi oyunu bırak :D national point (NP) karşı ırktan birini öldürdüğünde (savaşlarda yada cz de) 50 olarak artar. öldüğünde 50 gider cz de (savaşta 25 invade olmadığı zaman) Manner ı ise salla bi .oka yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Np Oyunun amacıdır.. Daha Fazla Guclenerek Daha KOlay Np Kasmak İcin LvL Kasarsin.. Eğer Neden Level Kastiğini Bilmiorsan.. Anarshe nin dediği Gibi ßirak ßu Oyunu.. Manner ise Civciv Kastikca Kazanilir Ve Şans Faktörünü Arttırır.. [ Upgrade Yaparken Vs. ] Ama USKO da Manner Sistemi Aktif Değil.. Bir Cok Sistemin Aktif Olmadigi Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bn oyuna yeni bşladım ne bırakması :),Yani manner ı kasya yaramaz diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 NP oyunun amacı değildir.. National Point yani Ulusal Niteliğindir.. daha açıklayıcı olarak PK ( Player Kill = Düşman Öldürmede ) da ne kadar becerikli olduğunu gösterir.. Oyunun amacı PK dır :) Yani eğlence Oyunu NP nin bir boka yaradığını 5456876841325132 gıral olacaklarını sananların istilası nedeniyle çekilmez bir hale geldiğide gözden kaçmıyor ;) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 16:52 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Oyunun amacı Np değildir demişsinde PK = NP olmuyormu :) Yani Benim Anlatmak istedigimi Dolayli Yoldan Anlatmissin.. DN: Np dediysek Transferle Demedik :) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 16:57 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yok elemanı zehirliyorsun adam hırs yapacak np yapacam np yapmalıyım np yapmayı istiyorum np yapacak gücüm var evet np yapacak gücü damarlarımda hissediyorum 51351654984651 np'm olacak gıral olacam gıral olacam ben aıuamskadjasuıdha gıral olmalıyım np np pls anne bi np versene ... .. . . . diye adamın içi içini yicek , sonrada gelip diceksiniz BUst glitch yapıyor BUst dupe ci ben biraz daha cici yollardan anlatmayı seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bu arada mannerlar kapalı butun serverlarda biz gm mail atıp sorduk bunu ve Gm daha bir işe yaramıyo dedi benden sölemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 E Ben Bunu Soledim Zaten Manner Sistemi Aktif Diil Usko da.. D.N: Haklısın ama Senin dedigin sekilde de Koxp Moxp Cz de Calismaya baslayinca.. Pk yapmaliyim diye cz ye dalacaklar koxpla :D en temizi Soyle yapalim.. bu oyunun bi amaci yok.. amac seviyeli arkadasliklar kurmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 manner yoksa gelipte adamlar boş yere civicililere levl atlatıolar muahuaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bi Partiye CivCiv Geldigi Zaman Gelen Exp Artar.. Bu Bir... İkincisi İlerde Manner sistemi Aktif Oldugu Zaman.. Bu Simdi Kasanlar.. Hic Uraşmazken Millet Piyasada Civciv Aricak Emin Ol.. Tıpkı Server Acildiginde Solucandan Bile Cıkan Lottoları Herkesin Yakması Ama Simdi Tiril Tiril Lotto Unutmusmuyumdurki İnnHostesin bi Kösesinde Diye Aranmasi Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar