Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sabah gazetesinde okudum bugün avrupanın en zengin 16. takımıymışız...carlos , ronaldo , moriantes , raul bu tip bir veya iki oyuncu kesinlikle gelecek... sezon sonunu beklemek en iyisi şimdi ne konuşsak boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ronaldo'nun ölüsü yeterde Inter'e gidicek sene sonunda büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ronaldo eski ronaldonun yarisi etmez. o kusursuz top surusu o muhtesem deparlarida kalmadi artik. gel gorki fenere gelirse ki bence fener getirebilir turkiye liginin suyunu terlemeden cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ronaldo'yu fener.. puha ha ha ha 4 yıldır roberto carlosu alacaksınız adam 32 yaşına geldi önce onu alın siz.. ronaldoya hiçbişi demiyorum. herhalde eski beşiktaşlı ronaldo dan bahsediyorsunuz.. oysa alırsınız belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 alırlar sa helal. görmek isteriz kendisini türkiye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya benim anlamadığım ne biliyomusnuz fenerbahcenin hucum yönünden bi sıkıntısı yokken halla görgüzüzler gibi yıldız forvet arıyorlar . ya kardeşim alsana sen defansına 2 sağlam adam bak o zman sen bidaha fb yi zor keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ronaldo'yu milan istiyor. ki ronaldo'yu dunyadaki butun takimlar istiyor aslinda. =] fb'ye anca artik yildizi sonmus, istenmeyen anelka vb. gibi eski starlar gelir. [bu diger turk takimlari icin de gecerli.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 valla fener en büyük aptallığı şurda yapıyo bana göre. yıldız adam alıp gövde gösterisi yaparak gs, bjk gibi ezeli rakiplerini çatlatmaya çalışıyo. ama görüyoruz işte gs'nin parası olmasa bile dogru düzgün takviyelerle şampiyonluga oynayabilecek konumda su anda. fenerbahce bence parayı savurmayı bırakıp biraz işine yarayan yerlere ucuz da olabilir ama daha da önemlisi faydalı olacak oyuncular almalı. ayrıca yabancı takıntısını da aşmalı artık. yerli oyuncular var anadolu'da deli gibi oynayan. bir de şu var. gs'nin altyapısından kaç tane adam cıktı bakın şimdi as takımda oynuyolar sapasağlam türk cocukları bizim cocuklarımız. fenerbahce hep parasını gücünü gösterip bişeyleri kanıtlamak peşinde. açıkçası ben isterim ronaldo'nun türkiye'ye gelmesini. anelka gelirken de istedim. ama tabi anelka ingiltere liginde artık gözden düşürülmüş bi oyuncuydu. ronaldo da ispanya için o konumda artık hem yaşı ilerledi hem de fazla kilolu. ama türkiye'ye gelse iş yapmaz mı yapar tabi, ispanyada da yaptı nitekim. ama bence yine de aziz yıldırım'ın hava atma hevesini bırakıp takımın iyiliği için bişeyler yapması daha iyi olur kendileri için. mesela sol bek için carlos'u düşüneceğine geçenlerde tr macında oynayan cocugu alsınlar (adını hatırlamıyorum simdi :p) adamı oynatsınlar geliştirsinler al sana taş gibi topcu. ama sen gidip paraları bayılıp 30 unu aşmış adamı alırsan ancak forma satarsın baska da bi işine yaramaz. ve bence fenerbahce yapacagı en hayırlı transfer teknik direktor transferidir. madem parası var gitsin avrupada basarı getirebilecek bir adam bulsun golcü alacagına. ama tabi daum'un olması bizim daha cok işimize geliyo eheh. forza gs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet dediğine 100 100 katılıyorum böylece başarızlıklarını öle kapatcaklarını düşünüyorlar aziz yıldırımda parasıyla başkan oluyo . yoksa o stadı yapmasa o kadar yıldız futbolcu almasa değil 4 sene 2 sene sonra kovulurdu . yoksa aziz yıldırım başkan fln değil parası var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Eheh Fistan Anelka iyi demiş, bence de çok iyi umarım Anelka, Alex fb de uzun seneler forma giyer küçük maçların büyük adamları olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Anelkanın Sedan takımında daha başarılı olacağına inanıyorum keza alex de botafago da =) bir fenerli olarak diyorum bunu öle konya ya 5 atmakla olmuyor bu işler rolando konusu ise bomba feber alırsa koparım koca g... ne yapar bilinmez atar konyaya 2-3 gol oda ama avrupada maymun ederler. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 08:36 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Edit: Rolando değil ronaldo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Harbi biçok arkadaş komedi burada yaww,ronaldo daha FENERBAHÇE'ye gelmeden iki dakika'da adamı bitirmişler.Ne yapsın FENERBAHÇE sasa iliç'ler veya bobo'lar alacak parasın olmadığı için ronaldo'ya kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 smoke. ronaldo türkiyede iş yapar.avrupada da 2.anelka olur başarısızlık olarak açık sölim. edit:ha anelkaya başarılı diosanız hala,alın ronaldoyu hayrını görün de derim:) [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 10:53 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Tekrar söylüyorum Ronaldo'yu alamayız gibi geliyor. Ancak alırsak ve Anelka'da kalırsa Ronaldo - Anelka gibi forveti olacak fenerbahçenin. Bu ikili dünyada her takımın dikkatini çeker ve bir nebzede olsa sahaya titreyerek çıkartır karşı takımı. Örneğin Hagi ismiyle bile yeterince korku salıyordu rakiplerine ki oyunu da muhteşemdi. Şimdi Türkiye liginde mükemmel oynayıp Avrupa'da oynayamaması tabi ki istenilen bir şey değil ama ben haa Fenerbahçe Futbol Takımının yeterli tecrübeye sahip olmadığını ve zamanla bu tecrübeye yavaş da olsa sahip olacağını düşünüyorum. Bu direk olarak şampiyonlar ligine ikinci katılışımızdı. Her ne kadar şimdi birileri çıkıp hede hödö diyecek olsada Fenerbahçenin kadrosu çoğunlukla gençlerden kurulu. Volkan, Serkan, Servet, Tuncay, Önder, Nobre, Deniz gibi oyuncular daha ilk veya ikinci Avrupa sezonlarını geçirdiler. Alex, Luciano, Ümit gibi orta yaşlı futbolcular ise bu güne kadar Avrupa Kupası maçında oynama şansı bulamadı doğru düzgün. Bu iş bir tecrübe işidir. Tecrübe ile 80. dakikadan sonra milandan iki gol yememeyi öğrenirsin. Tecrübe ile mal gibi 30. dakikada kırmızı kart görmemeyi öğrenirsin. Dalga geçmek gibi bir amacım yok ama GS'nin de ilk 3-4 CL denemesi hüsranla sonuçlanmıştı. Sonuçta kadroyu çok bozmadan her sezon 1-2 takviye ile dördüncü yılın sonunda UEFA kupasını aldı. Şimdi bu bizim 3. senemiz ve kadroya her yıl 1-2 oyuncu katılıyor. Mevcut futbolcular tecrübe kazanıyor ama yeni alınanlarda Anelka, Appiah gibi hali hazırda tecrübeli ve yıldız yabancılardan seçiliyor ki bu transfer politikasını ben şahsen doğru buluyorum. Bu politikanın meyvelerini ise ya önümüzdeki sezon yada ondan sonraki sezon alacağımızı tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Arkadaşlar dünyanın en iyi forvetin bahsediyoruz ne olursa olsun.Bi kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 abartma. eskidendi o. en ii forvetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bence gelebilir o kadar hayal deil ronaldo fb 100. yılında ben gsli olark gormek isterim ronalodo'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Gelir neden gelmesin .. Bildiğimiz Ronaldo kavramı çok eskide kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Fenerbahçe hergün birisiyle anlaşıyo ya, efsane kadro kurdu. Bigün Henry bigün R.Carlos bigün Ronaldo... Bi göremedik ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 fantezi kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 tuh ya Albertini kaçırdınız baq adam jübile yaptı ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yahu ronaldo nun klasını tartısıyorsunuz ya helal olsun size fenere geleceginden deil de adamı kucuk görmeyin ayıptır efsane adamı naptınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 İlginçtir bir gün appiah bir gün anelkayı da tartışmıştınız :) Zenginin transferi züğürtün çenesini yorarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu adamın formsuz hali, hadi onu da geçtim, ölüsü, leşi hatta kadavrası bile yeter , tabii ki gelirse. bi hatırlatma olması babında : http://www.soccerfanatics.net/soccervideo/5251666l.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar